• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Alles over BBQ

Zeg je zomer, dan zeg je barbecue. Dompel je onder in de wereld van het barbecueën met meer dan 200 heerlijke recepten, handige tips en meer.

Uitgelicht: ribeye recepten

Ribeye steak, met zijn rijke marmering en sappige textuur, is een favoriet onder vleesliefhebbers wereldwijd. Ontdek de geheimen achter dit mooie stuk vlees. Ga voor een klassieke bereiding, zoals grillen of serveer een smaakvolle zomerse salade met ribeye die gegarandeerd indruk maakt. Ontdek nieuwe manieren om dit luxe vlees te serveren en verras je gasten met mooie bereidingen!

Vlees op de BBQ

Met verschillende vleessoorten en bereidingswijzen voor vlees op de barbecue kun je blijven variëren. Laat je inspireren door een van de vele barbecue recepten of technieken voor mooie stukken vlees van de barbecue zoals ribeye, picanha of côte à l'os. 

Technieken en bereidingswijzen

Vis op de BBQ

Met verschillende vissoorten en bereidingswijzen voor vis op de barbecue kun je blijven variëren. Laat je inspireren door een van de vele barbecue recepten of technieken voor vis op de bbq zoals BBQ-oesters of in bananenblad gegaarde doradefilet. 

Technieken en bereidingswijzen

Zoutkorst

Vis in zoutkorst is een bereidingsmethode waarbij de vis volledig wordt bedekt met een dikke laag zoutdeeg voordat het op de barbecue wordt gegrild. Niet alleen een lust voor het oog, deze zoutkorst zorgt vor een sappige en malse structuur van de vis. 

Salades en smaakmakers

SALADES

Maak de zomerbbq compleet met verfrissende salades. Ga voor gemak met kant-en-klare salades of pak uit met groente en fruit uit het seizoen. 

SMAAKMAKERS

Geef je gerechten een boost met zelfgemaakte rubs en marinades voor de bbq. Kies uit ons brede kant-en-klare assortiment.

Rubs

Een rub is een kruiding die je in je vlees masseert. Rubs bieden de mogelijkheid om eindeloos te variëren met verschillende smaken.