Anjou duif filet met quinoa, pastinaak, blauwe bessen en koffiejus
Een verfijnd gerecht van Anjou duif filet met krokante quinoa, twee bereidingen van pastinaak, frisse coulis van blauwe bessen en een rijke koffiejus.Lees meerPompoencausa met gerookte zalm en zalmeitjes
Puree van geroosterde pompoen met limoenrasp en koriander, belegd met gerookte zalm, zalmeitjes en frisse kervel-frisée salade.Lees meerPlank met Italiaanse vleeswaren
Heerlijke Italiaanse vleeswaren voor een eenpersoonplankje.Lees meerGebakken paddenstoelen op toast
Goudbruine briocheplakken, besmeerd met boter, geserveerd met gebakken gemengde paddenstoelen, verrijkt met mirin en dragonazijn.Lees meerWildzwijnstoof met zoete-aardappelfriet
Stoofpot met beukenzwammen en oesterzwammen, afgemaakt met een vleugje azijn. Geserveerd met krokante zoete-aardappelfriet.Lees meerCioccolata calda
Een rijke, Italiaanse warme chocolademelk. Dik, romig en perfect om jezelf mee te verwennen op koude winterdagen. Pure chocoladewellness!Lees meer‘Eend’ van knolselderij met polenta
Geroosterde knolselderij met hoisinsaus, bijna niet van eend te onderscheiden, geserveerd met gebakken polenta, frisse radicchiosalade en rode wijnsaus.Lees meerTortelloni met geroosterde-pompoensaus en salie
Tortelloni met smeuïge pompoensaus, afgemaakt met knapperige amandelen, salie en een royale strooi pecorino.Lees meerVeelkleurige hutspot
Een vrolijke twist op de klassieke hutspot door de kleurrijke wortels.Lees meerBelgische stoemp
Een heerlijke mix van aardappelpuree en seizoensgroenten, geserveerd met Belgische kaas. Comfortfood op z'n best!Lees meerDeftige Dame blanche
Chocoladesaus, geslagen slagroom, vanille-ijs, gezouten-karamelcrunch en Atsina CressLees meerHertenpie
Heerlijke stoofpie met hertenstoofvlees, peterselie, tijm en knapperig bladerdeeg.Lees meerKippensoep met aardpeer
De heerlijke klassieke kippensoep maar door de toevoeging van aardpeer net even anders.Lees meerArmagnac met tropische twist
Verse ananassap gemengd met robuuste Armagnac en een vleugje citroen, geserveerd over ijs.Lees meerLamsstoof met cornichons en olijven
Een verrukkelijke lamstoofpot, langzaam gegaard in wijn met knoflook, winterpeen en tomaten. Verrijkt met olijven, kappertjes en cornichons.Lees meerQuattro formaggi
Mooie combinatie van 4 heerlijke Italiaanse kazen voor een eenpersoon kaasplank.Lees meer