Ontdek, proef & geniet

Meer dan 1000 heerlijke recepten!

Filters

1536 recepten
  • Hartig wentelteefje met burrata en bacon
    Hartig wentelteefje
    Hartig wentelteefje met burrata en bacon
    Lees meer
  • Zoete wentelteefjes met roodfruit
    Zoete wentelteefjes
    Zoete wentelteefjes met roodfruit
    Lees meer
  • Gegrilde Red&White runder clubsteak, geserveerd met pastinaakpuree, geroosterde pastinaak, cantharellen en gefrituurde rode biet. Geserveerd met een vadouvans
    Rundersteak met pastinaak, cantharellen en vadouvan
    Gegrilde Red&White runder clubsteak, geserveerd met pastinaakpuree, geroosterde pastinaak, cantharellen en gefrituurde rode biet. Geserveerd met een vadouvans
    Lees meer
  • Ovengebakken skreihaas met limoenrasp, geserveerd op tagliatelle in tomatenbouillon, met gewokte spruitjes en gebakken cantharellen.
    Gepekelde skrei met tagliatelle, spruitjes en tomatenbouillon
    Ovengebakken skreihaas met limoenrasp, geserveerd op tagliatelle in tomatenbouillon, met gewokte spruitjes en gebakken cantharellen.
    Lees meer
  • Kroon van spareribs, romige polenta, tijmsaus en gebakken groentemengeling
    Kroon van spareribs
    Kroon van spareribs, romige polenta, tijmsaus en gebakken groentemengeling
    Lees meer
  • Gebakken spareribs met zoete-aardappelfrietjes en BBQ-saus
    Gebakken spareribs met zoete-aardappelfrietjes
    Gebakken spareribs met zoete-aardappelfrietjes en BBQ-saus
    Lees meer
  • Alcoholvrije versie van de klassieke Spaanse koffie
    Carajillo met room
    Alcoholvrije versie van de klassieke Spaanse koffie
    Lees meer
  • Een verrassend vegetarisch gerecht met gegrilde biet, teriyakisaus, knapperige pinda’s en frisse Hollandse atjar voor een unieke smaakbeleving.
    Saté van rode biet met teriyaki, pinda’s en Hollandse atjar
    Een verrassend vegetarisch gerecht met gegrilde biet, teriyakisaus, knapperige pinda’s en frisse Hollandse atjar voor een unieke smaakbeleving.
    Lees meer
  • Een heerlijke twist op de klassieke Spaanse paella, waarbij rijst wordt vervangen door parelgort.
    Parelgortpaella met mosselen en Hollandse garnalen
    Een heerlijke twist op de klassieke Spaanse paella, waarbij rijst wordt vervangen door parelgort.
    Lees meer
  • Combineer de rijke smaak van Herve-kaas, zoet geroosterd krentenbrood en gekaramelliseerde foie royal met een frisse ananascompote; een unieke smaaksensatie!
    Herve met geroosterd krentenbrood, foie royal en ananascompote
    Combineer de rijke smaak van Herve-kaas, zoet geroosterd krentenbrood en gekaramelliseerde foie royal met een frisse ananascompote; een unieke smaaksensatie!
    Lees meer
  • Romige polenta met maïscrème, frisse granaatappel en krokante popcorn voor een speelse combinatie van zoete en hartige smaken.
    Polenta van mais met maiscrème, granaatappel en popcorn
    Romige polenta met maïscrème, frisse granaatappel en krokante popcorn voor een speelse combinatie van zoete en hartige smaken.
    Lees meer
  • Zacht geschroeide zalm op knapperige shiso-tempura, geserveerd met smaakvolle aubergine en een frisse citrussalade.
    Zalm op tempura van shiso met aubergine en citrussalade
    Zacht geschroeide zalm op knapperige shiso-tempura, geserveerd met smaakvolle aubergine en een frisse citrussalade.
    Lees meer
  • Malse rouleau van kwartel, geserveerd met gedroogde tomaten, frisse citroenhangop en een knapperige tomatencrumble voor een verfijnde smaakbeleving.
    Rouleau van kwartel met tomaat en hangop met citroen
    Malse rouleau van kwartel, geserveerd met gedroogde tomaten, frisse citroenhangop en een knapperige tomatencrumble voor een verfijnde smaakbeleving.
    Lees meer
  • Een frisse twist op de klassieke Caesar: knapperige suikersla met pulled chicken, romige ansjovismayo, kwartelei en Parmezaan, voor een verfijnde bite.
    Handbite Caesar met pulled chicken, kwartelei en ansjovis
    Een frisse twist op de klassieke Caesar: knapperige suikersla met pulled chicken, romige ansjovismayo, kwartelei en Parmezaan, voor een verfijnde bite.
    Lees meer
  • De zoetheid van de ananas, gemarineerd in rum en kaneel, vormt de perfecte combinatie met de rijke, romige chocolademousse.
    Chocomousse met gemarineerde ananas
    De zoetheid van de ananas, gemarineerd in rum en kaneel, vormt de perfecte combinatie met de rijke, romige chocolademousse.
    Lees meer
  • Pittige tortillas met een romige zoete-aardappelpuree, verse groenten en avocado. Een smaakvolle en gezonde lunch!
    Spicy zoete-aardappeltortilla’s
    Pittige tortillas met een romige zoete-aardappelpuree, verse groenten en avocado. Een smaakvolle en gezonde lunch!
    Lees meer
  • Verfrissende Soju-yuzu-cocktail met druivensmaak, limoensap en yuzu-tonic. Laag in alcohol.
    Soju-yuzu-cocktail
    Verfrissende Soju-yuzu-cocktail met druivensmaak, limoensap en yuzu-tonic. Laag in alcohol.
    Lees meer
  • Mals lamsvlees omhuld met een krokante pistachekorst, geserveerd met een rijke jus en groenten voor een verfijnde smaakbeleving.
    Lamsrack met pistachecrust
    Mals lamsvlees omhuld met een krokante pistachekorst, geserveerd met een rijke jus en groenten voor een verfijnde smaakbeleving.
    Lees meer
  • Lamsyakitori gemarineerd in sojasaus, mirin en sake, geserveerd met ingelegde tomaten in misodressing en Shiso Purple. Perfect voor lunch of diner!
    Lamsyakitori met ingelegde tomaten
    Lamsyakitori gemarineerd in sojasaus, mirin en sake, geserveerd met ingelegde tomaten in misodressing en Shiso Purple. Perfect voor lunch of diner!
    Lees meer
  • Een alcoholvrije variant op de populaire cocktail moscow mule.
    Sparkling ginger mule
    Een alcoholvrije variant op de populaire cocktail moscow mule.
    Lees meer
  • Gegrilde coquelet ‘piri piri’ met een frisse salade van asperges en spitskool, geserveerd met een rokerige koriander-aioli voor een pittige smaakbeleving.
    Coquelet ‘piri piri’
    Gegrilde coquelet ‘piri piri’ met een frisse salade van asperges en spitskool, geserveerd met een rokerige koriander-aioli voor een pittige smaakbeleving.
    Lees meer
  • Kalfsribeye met voorjaarspaddenstoelen en jus: een smaakvol gerecht met perfect gebraden vlees, rijke paddenstoelen en een diepe, aromatische saus.
    Kalfsribeye met voorjaarspaddenstoelen
    Kalfsribeye met voorjaarspaddenstoelen en jus: een smaakvol gerecht met perfect gebraden vlees, rijke paddenstoelen en een diepe, aromatische saus.
    Lees meer
  • Minitortilla van krieltjes: een smakelijke variant op de klassieke tortilla, gemaakt van krokant gebakken krieltjes voor een verrassende bite en extra smaak.
    Minitortilla van krieltjes
    Minitortilla van krieltjes: een smakelijke variant op de klassieke tortilla, gemaakt van krokant gebakken krieltjes voor een verrassende bite en extra smaak.
    Lees meer
  • Romige gnocchetti sardi met kwarteleitjes en truffel: een verfijnd gerecht met zachte smaken en rijke texturen voor een unieke smaakbeleving.
    Pastasalade met truffel en kwarteleitjes
    Romige gnocchetti sardi met kwarteleitjes en truffel: een verfijnd gerecht met zachte smaken en rijke texturen voor een unieke smaakbeleving.
    Lees meer
24 van 1536 resultaten gezien