Gefrituurde raviole met langoest op Aziatische wijze
Gefrituurde raviole met langoest, currysaus en wasabi furikake voor een verrassende smaak. Perfect voor een verfijnde menukaart!Lees meerSteak tartaar met carpaccio
Een verfijnde twist op de klassieker: smeuïge steak tartaar, op smaak gebracht met kappertjes en Worcestershire sauce, strak gerold in carpaccio.Lees meerSteak tartaar met frietjes
Deze steak tartaar combineert fijn gesneden Kaldenberg rundvlees met een smaakvolle kruidenmix en romige mayonaise.Lees meerTomaat garnaal
Een klassieker uit de Belgische keuken: een sappige tomaat gevuld met handgepelde grijze garnalen, romige mayonaise en verse kruiden.Lees meerTomaat garnaal cœur de bœuf
Een verfijnde interpretatie van de klassieker: tomaat cœur de bœuf met roze garnalen, luchtig eiwitschuim, fijne mesclun en een romige mayonaise.Lees meerTuintje van chocolademousse
Luchtige chocolademousse op smaak gebracht met pure callets, afgewerkt met notencrumble, rode vruchtencoulis, cacaopoeder en frisse bloemblaadjes.Lees meerPladijsfilet met wittewijnsaus, gestoofde venkel en geplette krieltjes
Gebakken pladijsfilets met romige wittewijnsaus, geserveerd op gestoofde venkel en krokant geplette krieltjes met kruidenboter en bieslookLees meerGegrilde entrecote met gebakken witloof, brie, honing en walnoten
Gegrilde entrecote met citroen en een warme salade van gebakken witloof, gesmolten brie, honing, walnoten en Parmezaanse kaasLees meerGeflambeerde tartelette met perzik
Geflambeerde tartelette met gegrilde perzik: krokant zanddeeg, mascarponecrème en gekaramelliseerde amandelen. Aan tafel geflambeerd met bourbon.Lees meerPittige pinsa met venkel
Pittige pinsa met venkel en feta: luchtig en krokant deeg, belegd met harissa-tomatensaus, venkel, feta en olijven. Afgemaakt met citroen en verse kruiden.Lees meerPaella met garnalen en sepia
Paella met garnalen en sepia: een smaakvolle rijstschotel met saffraan, chorizo en zeevruchten, bereid op open vuur voor een authentieke Spaanse smaak.Lees meerGeblakerde groenten met romescosaus
Geblakerde groenten met romescosaus: op open vuur geroosterde biet, knol en prei, geserveerd met een romige amandel-paprikasaus en knapperig amandelschaafselLees meerPistache-cheesecake met aardbeien
Pistache-cheesecake met aardbeien: romige cheesecake op een Oreo-bodem, met pistache, aardbeiengelei en gekaramelliseerde popcorn voor een knapperige twist.Lees meerBavette en polenta met zomergroenten van de plancha
Bavette, polenta en zomergroenten van de plancha, perfect gegrild rundvlees met knapperige snijbonen, tuinbonen en krokante polenta, afgewerkt met geroosterdeLees meerChurros met rubychocoladesaus
Churros met rubychocoladesaus: Krokante churros met een fluweelzachte, pittige ruby chocoladesaus. Afgewerkt met bietpoeder en verse frambozen.Lees meerAnanas-gembergalette met mangosorbet
Ananas-gembergalette: krokant bladerdeeg met gegrilde ananas, gemberpasta en jalapeñokaramel, geserveerd met luchtige kokosroom en frisse mangosorbet.Lees meerCitroencannoli met pistache en roze peper
Citroencannoli met pistachepesto: krokante cannoli gevuld met frisse sabayonne, pistache-ijs en roze peper. Een verfijnd dessert met een aromatische twist.Lees meerGemarineerde aardbeien met kardemom-ijs
Gemarineerde aardbeien met kardemom-ijs: frisse aardbeien in een aromatische dressing, geserveerd met gekruid vanille-ijs en verse munt.Lees meerMisosoep met gelakte kip en udon noodles
Udon misosoep met wakadori kip: hartige bouillon, dikke noodles en oosterse groenten, afgemaakt met sesam, bosui en shiso voor een verfijnde umami-beleving.Lees meerKorean Fried Chicken
Korean Fried Chicken: extra krokante borrelpootjes met pittige glaze, sesam en lente-ui. Geserveerd met kimchi en gepekelde radijs voor een authentieke touch.Lees meerJalapeño-poppers gevuld met roomkaas en limoen
Pittig, romig en krokant: gevulde jalapeño-poppers met limoen en roomkaas.Lees meerPassion of the Spiced mocktail
Passion of the Spiced: exotische mocktail met passievrucht, spicy mango en ginger bier. Een perfecte balans tussen zoet, pittig en verfrissend.Lees meerJerk chicken met tamarindesaus
Pittig gekruide kippendijen met krokante patacones, geroosterde kokos en een frisse mango-habanerosalsa.Lees meer