Rundersteak met pastinaak, cantharellen en vadouvan
Gegrilde Red&White runder clubsteak, geserveerd met pastinaakpuree, geroosterde pastinaak, cantharellen en gefrituurde rode biet. Geserveerd met een vadouvansLees meerGepekelde skrei met tagliatelle, spruitjes en tomatenbouillon
Ovengebakken skreihaas met limoenrasp, geserveerd op tagliatelle in tomatenbouillon, met gewokte spruitjes en gebakken cantharellen.Lees meerKroon van spareribs
Kroon van spareribs, romige polenta, tijmsaus en gebakken groentemengelingLees meerGebakken spareribs met zoete-aardappelfrietjes
Gebakken spareribs met zoete-aardappelfrietjes en BBQ-sausLees meerSaté van rode biet met teriyaki, pinda’s en Hollandse atjar
Een verrassend vegetarisch gerecht met gegrilde biet, teriyakisaus, knapperige pinda’s en frisse Hollandse atjar voor een unieke smaakbeleving.Lees meerParelgortpaella met mosselen en Hollandse garnalen
Een heerlijke twist op de klassieke Spaanse paella, waarbij rijst wordt vervangen door parelgort.Lees meerHerve met geroosterd krentenbrood, foie royal en ananascompote
Combineer de rijke smaak van Herve-kaas, zoet geroosterd krentenbrood en gekaramelliseerde foie royal met een frisse ananascompote; een unieke smaaksensatie!Lees meerPolenta van mais met maiscrème, granaatappel en popcorn
Romige polenta met maïscrème, frisse granaatappel en krokante popcorn voor een speelse combinatie van zoete en hartige smaken.Lees meerZalm op tempura van shiso met aubergine en citrussalade
Zacht geschroeide zalm op knapperige shiso-tempura, geserveerd met smaakvolle aubergine en een frisse citrussalade.Lees meerRouleau van kwartel met tomaat en hangop met citroen
Malse rouleau van kwartel, geserveerd met gedroogde tomaten, frisse citroenhangop en een knapperige tomatencrumble voor een verfijnde smaakbeleving.Lees meerHandbite Caesar met pulled chicken, kwartelei en ansjovis
Een frisse twist op de klassieke Caesar: knapperige suikersla met pulled chicken, romige ansjovismayo, kwartelei en Parmezaan, voor een verfijnde bite.Lees meerChocomousse met gemarineerde ananas
De zoetheid van de ananas, gemarineerd in rum en kaneel, vormt de perfecte combinatie met de rijke, romige chocolademousse.Lees meerSpicy zoete-aardappeltortilla’s
Pittige tortillas met een romige zoete-aardappelpuree, verse groenten en avocado. Een smaakvolle en gezonde lunch!Lees meerSoju-yuzu-cocktail
Verfrissende Soju-yuzu-cocktail met druivensmaak, limoensap en yuzu-tonic. Laag in alcohol.Lees meerLamsrack met pistachecrust
Mals lamsvlees omhuld met een krokante pistachekorst, geserveerd met een rijke jus en groenten voor een verfijnde smaakbeleving.Lees meerLamsyakitori met ingelegde tomaten
Lamsyakitori gemarineerd in sojasaus, mirin en sake, geserveerd met ingelegde tomaten in misodressing en Shiso Purple. Perfect voor lunch of diner!Lees meerCoquelet ‘piri piri’
Gegrilde coquelet ‘piri piri’ met een frisse salade van asperges en spitskool, geserveerd met een rokerige koriander-aioli voor een pittige smaakbeleving.Lees meerKalfsribeye met voorjaarspaddenstoelen
Kalfsribeye met voorjaarspaddenstoelen en jus: een smaakvol gerecht met perfect gebraden vlees, rijke paddenstoelen en een diepe, aromatische saus.Lees meerMinitortilla van krieltjes
Minitortilla van krieltjes: een smakelijke variant op de klassieke tortilla, gemaakt van krokant gebakken krieltjes voor een verrassende bite en extra smaak.Lees meerPastasalade met truffel en kwarteleitjes
Romige gnocchetti sardi met kwarteleitjes en truffel: een verfijnd gerecht met zachte smaken en rijke texturen voor een unieke smaakbeleving.Lees meer