Ontdek, proef & geniet

Meer dan 1000 heerlijke recepten!

Filters

1622 recepten
  • Gefrituurde raviole met langoest, currysaus en wasabi furikake voor een verrassende smaak. Perfect voor een verfijnde menukaart!
    Gefrituurde raviole met langoest op Aziatische wijze
    Gefrituurde raviole met langoest, currysaus en wasabi furikake voor een verrassende smaak. Perfect voor een verfijnde menukaart!
    Lees meer
  • Een verfijnde twist op de klassieker: smeuïge steak tartaar, op smaak gebracht met kappertjes en Worcestershire sauce, strak gerold in carpaccio.
    Steak tartaar met carpaccio
    Een verfijnde twist op de klassieker: smeuïge steak tartaar, op smaak gebracht met kappertjes en Worcestershire sauce, strak gerold in carpaccio.
    Lees meer
  • Deze steak tartaar combineert fijn gesneden Kaldenberg rundvlees met een smaakvolle kruidenmix en romige mayonaise.
    Steak tartaar met frietjes
    Deze steak tartaar combineert fijn gesneden Kaldenberg rundvlees met een smaakvolle kruidenmix en romige mayonaise.
    Lees meer
  • Een klassieker uit de Belgische keuken: een sappige tomaat gevuld met handgepelde grijze garnalen, romige mayonaise en verse kruiden.
    Tomaat garnaal
    Een klassieker uit de Belgische keuken: een sappige tomaat gevuld met handgepelde grijze garnalen, romige mayonaise en verse kruiden.
    Lees meer
  • Een verfijnde interpretatie van de klassieker: tomaat cœur de bœuf met roze garnalen, luchtig eiwitschuim, fijne mesclun en een romige mayonaise.
    Tomaat garnaal cœur de bœuf
    Een verfijnde interpretatie van de klassieker: tomaat cœur de bœuf met roze garnalen, luchtig eiwitschuim, fijne mesclun en een romige mayonaise.
    Lees meer
  • Luchtige chocolademousse op smaak gebracht met pure callets, afgewerkt met notencrumble, rode vruchtencoulis, cacaopoeder en frisse bloemblaadjes.
    Tuintje van chocolademousse
    Luchtige chocolademousse op smaak gebracht met pure callets, afgewerkt met notencrumble, rode vruchtencoulis, cacaopoeder en frisse bloemblaadjes.
    Lees meer
  • Ontdek deze heerlijke chocolademousse
    Chocolademousse
    Ontdek deze heerlijke chocolademousse
    Lees meer
  • Gebakken pladijsfilets met romige wittewijnsaus, geserveerd op gestoofde venkel en krokant geplette krieltjes met kruidenboter en bieslook
    Pladijsfilet met wittewijnsaus, gestoofde venkel en geplette krieltjes
    Gebakken pladijsfilets met romige wittewijnsaus, geserveerd op gestoofde venkel en krokant geplette krieltjes met kruidenboter en bieslook
    Lees meer
  • Gegrilde entrecote met citroen en een warme salade van gebakken witloof, gesmolten brie, honing, walnoten en Parmezaanse kaas
    Gegrilde entrecote met gebakken witloof, brie, honing en walnoten
    Gegrilde entrecote met citroen en een warme salade van gebakken witloof, gesmolten brie, honing, walnoten en Parmezaanse kaas
    Lees meer
  • Geflambeerde tartelette met gegrilde perzik: krokant zanddeeg, mascarponecrème en gekaramelliseerde amandelen. Aan tafel geflambeerd met bourbon.
    Geflambeerde tartelette met perzik
    Geflambeerde tartelette met gegrilde perzik: krokant zanddeeg, mascarponecrème en gekaramelliseerde amandelen. Aan tafel geflambeerd met bourbon.
    Lees meer
  • Pittige pinsa met venkel en feta: luchtig en krokant deeg, belegd met harissa-tomatensaus, venkel, feta en olijven. Afgemaakt met citroen en verse kruiden.
    Pittige pinsa met venkel
    Pittige pinsa met venkel en feta: luchtig en krokant deeg, belegd met harissa-tomatensaus, venkel, feta en olijven. Afgemaakt met citroen en verse kruiden.
    Lees meer
  • Paella met garnalen en sepia: een smaakvolle rijstschotel met saffraan, chorizo en zeevruchten, bereid op open vuur voor een authentieke Spaanse smaak.
    Paella met garnalen en sepia
    Paella met garnalen en sepia: een smaakvolle rijstschotel met saffraan, chorizo en zeevruchten, bereid op open vuur voor een authentieke Spaanse smaak.
    Lees meer
  • Geblakerde groenten met romescosaus: op open vuur geroosterde biet, knol en prei, geserveerd met een romige amandel-paprikasaus en knapperig amandelschaafsel
    Geblakerde groenten met romescosaus
    Geblakerde groenten met romescosaus: op open vuur geroosterde biet, knol en prei, geserveerd met een romige amandel-paprikasaus en knapperig amandelschaafsel
    Lees meer
  • Pistache-cheesecake met aardbeien: romige cheesecake op een Oreo-bodem, met pistache, aardbeiengelei en gekaramelliseerde popcorn voor een knapperige twist.
    Pistache-cheesecake met aardbeien
    Pistache-cheesecake met aardbeien: romige cheesecake op een Oreo-bodem, met pistache, aardbeiengelei en gekaramelliseerde popcorn voor een knapperige twist.
    Lees meer
  • Bavette, polenta en zomergroenten van de plancha, perfect gegrild rundvlees met knapperige snijbonen, tuinbonen en krokante polenta, afgewerkt met geroosterde
    Bavette en polenta met zomergroenten van de plancha
    Bavette, polenta en zomergroenten van de plancha, perfect gegrild rundvlees met knapperige snijbonen, tuinbonen en krokante polenta, afgewerkt met geroosterde
    Lees meer
  • Churros met rubychocoladesaus: Krokante churros met een fluweelzachte, pittige ruby chocoladesaus. Afgewerkt met bietpoeder en verse frambozen.
    Churros met rubychocoladesaus
    Churros met rubychocoladesaus: Krokante churros met een fluweelzachte, pittige ruby chocoladesaus. Afgewerkt met bietpoeder en verse frambozen.
    Lees meer
  • Ananas-gembergalette: krokant bladerdeeg met gegrilde ananas, gemberpasta en jalapeñokaramel, geserveerd met luchtige kokosroom en frisse mangosorbet.
    Ananas-gembergalette met mangosorbet
    Ananas-gembergalette: krokant bladerdeeg met gegrilde ananas, gemberpasta en jalapeñokaramel, geserveerd met luchtige kokosroom en frisse mangosorbet.
    Lees meer
  • Citroencannoli met pistachepesto: krokante cannoli gevuld met frisse sabayonne, pistache-ijs en roze peper. Een verfijnd dessert met een aromatische twist.
    Citroencannoli met pistache en roze peper
    Citroencannoli met pistachepesto: krokante cannoli gevuld met frisse sabayonne, pistache-ijs en roze peper. Een verfijnd dessert met een aromatische twist.
    Lees meer
  • Gemarineerde aardbeien met kardemom-ijs: frisse aardbeien in een aromatische dressing, geserveerd met gekruid vanille-ijs en verse munt.
    Gemarineerde aardbeien met kardemom-ijs
    Gemarineerde aardbeien met kardemom-ijs: frisse aardbeien in een aromatische dressing, geserveerd met gekruid vanille-ijs en verse munt.
    Lees meer
  • Udon misosoep met wakadori kip: hartige bouillon, dikke noodles en oosterse groenten, afgemaakt met sesam, bosui en shiso voor een verfijnde umami-beleving.
    Misosoep met gelakte kip en udon noodles
    Udon misosoep met wakadori kip: hartige bouillon, dikke noodles en oosterse groenten, afgemaakt met sesam, bosui en shiso voor een verfijnde umami-beleving.
    Lees meer
  • Korean Fried Chicken: extra krokante borrelpootjes met pittige glaze, sesam en lente-ui. Geserveerd met kimchi en gepekelde radijs voor een authentieke touch.
    Korean Fried Chicken
    Korean Fried Chicken: extra krokante borrelpootjes met pittige glaze, sesam en lente-ui. Geserveerd met kimchi en gepekelde radijs voor een authentieke touch.
    Lees meer
  • Pittig, romig en krokant: gevulde jalapeño-poppers met limoen en roomkaas.
    Jalapeño-poppers gevuld met roomkaas en limoen
    Pittig, romig en krokant: gevulde jalapeño-poppers met limoen en roomkaas.
    Lees meer
  • Passion of the Spiced: exotische mocktail met passievrucht, spicy mango en ginger bier. Een perfecte balans tussen zoet, pittig en verfrissend.
    Passion of the Spiced mocktail
    Passion of the Spiced: exotische mocktail met passievrucht, spicy mango en ginger bier. Een perfecte balans tussen zoet, pittig en verfrissend.
    Lees meer
  • Pittig gekruide kippendijen met krokante patacones, geroosterde kokos en een frisse mango-habanerosalsa.
    Jerk chicken met tamarindesaus
    Pittig gekruide kippendijen met krokante patacones, geroosterde kokos en een frisse mango-habanerosalsa.
    Lees meer
24 van 1622 resultaten gezien