Panna cotta Asian style
Debic Shapes Panna cotta ring met kokosijs, kokos, limoen, shisho en spekkoekLees meerPanna cotta American style
Debic Panna cotta ring met walnoten, maple-walnoot roomijs, gebrande banaan en pecannootLees meerBanaan ingerold in kataifi
banaan in caramel en kataifi gerold met een topping van bourbonLees meerGarnaal ingerold met kataifi
garnaal in kataifi gerold met een topping van koriander en crispy chili olieLees meerGekonfijte kabeljauw met aardappelpuree en groenten
Gekonfijte kabeljauw met aardappelpuree en groentenLees meerHartige Pinsa
Hartige Pinsa met Tomatensaus, Bresc ratatouille, mozzarella, basilicum pesto, rucola en basilicumLees meerSiciliaanse tagliata met ribeye
Zomerse beefsalade in Siciliaanse stijl met dun getrancheerde ribeye, rucola, cherrytomaten, pecorino en citroenLees meerGegrilde ribeye met grove salsa romesco
Ribeyesteak van de grill met groene asperges en een grove salsa van paprika, zongedroogde tomaat en amandelenLees meerArancello spritz met bloedsinaasappel
Cocktail van arancello met bloedsinaasappel en rozemarijnLees meerGebakken lamskoteletjes met romige polenta en zomergroente
Lamskoteletjes met Afrikaanse smakenLees meerZeebaars van de barbecue
Hele zeebaars met gesmoorde groente en een puree van aardappel en bloemkoolLees meer