Kabeljauwrugfilet met beurre blanc, parelcouscous en bimi
Een verfijnd gerecht van kabeljauwrugfilet, geserveerd met een romige beurre blanc, parelcouscous en beetgare bimi.Lees meerGebakken tournedos met paddenstoelen, Pastinaak en foie royale
Perfect gebakken tournedos met een rijke rodewijnsaus, geserveerd met gebakken paddenstoelen, pastinaak en een luxe toevoeging van gebakken Foie Royale.Lees meerEverzwijnrugfilet met knolselderpuree, gemengde paddenstoelen en boerenkoolblad
Sappige everzwijnrugfilet geserveerd met een romige knolselderpuree, gemengde paddenstoelen en krokant gebakken boerenkoolblad.Lees meerPanzanella funghi
Lauwwarme salade van gebakken notenbrood met truffel, gebakken paddenstoelen, geroosterde radicchio en burrata.Lees meerStoofpot van hert
Stamppot van zoete aardappel, paarse peen en rode ui met een klassieke stoof van hertenvleesLees meerCarpaccio van gemarineerde zalm
Dungesneden graved lachs met hüttenkäse, gefrituurde kappertjes en ingelegde rode uiLees meerCarpaccio van Aziatisch gemarineerde bavette
Met mandarijn, soja en sesam gemarineerde bavette. Geserveerd met gefrituurde sjalotjes en wasabinootjesLees meerGeroosterde knolselderij in geitenboter
Geroosterde knolselderij met lavasolie hazelnoot en pecorinokaasLees meerCoquelet met aardpeer
Coquelet met gepofte aardpeer, kruidige crème fraîche en coleslaw met yoghurtdressingLees meerPanna cotta met witte chocolade en amandel
Panna cotta van amandelmelk met gekaramelliseerde witte chocolade. Geserveerd met gepocheerde kaki en amandelkoek.Lees meerShortribs met een lak van herfstbier
Sous-vide gegaarde shortribs met een stroop van herfstbier, gepofte flespompoen en gebakken paddenstoelen.Lees meer