Moelleux van chocolade met appel en vanille
Moelleux van chocolade met vanillesaus, vanille-ijs en gebakken appel met kaneelLees meerKropsla met Noordzeevissalade, avocado en Hollandse garnalen
Kropsla gevuld met Noordzeevissalade, gegarneerd met avocado, Hollandse garnalen, granaatappel en toast.Lees meerMoelleux van chocolade met zwarte knoflook
Moelleux van chocolade met mascarpone, zwarte knoflook en kroepoek van inktvisinktLees meerFrisse Savarin chocolade-mango
Savarin chocolade mango met melkchocolade saus, limoensorbet, crispy mango en verse muntLees meerExotische Savarin chocolade-mango
Savarin chocolade-mango met galets van chocolade en roze peper en coulis van exotisch fruitLees meerAnjou duif filet met quinoa, pastinaak, blauwe bessen en koffiejus
Een verfijnd gerecht van Anjou duif filet met krokante quinoa, twee bereidingen van pastinaak, frisse coulis van blauwe bessen en een rijke koffiejus.Lees meerPompoencausa met gerookte zalm en zalmeitjes
Puree van geroosterde pompoen met limoenrasp en koriander, belegd met gerookte zalm, zalmeitjes en frisse kervel-frisée salade.Lees meerPlank met Italiaanse vleeswaren
Heerlijke Italiaanse vleeswaren voor een eenpersoonplankje.Lees meerGebakken paddenstoelen op toast
Goudbruine briocheplakken, besmeerd met boter, geserveerd met gebakken gemengde paddenstoelen, verrijkt met mirin en dragonazijn.Lees meerWildzwijnstoof met zoete-aardappelfriet
Stoofpot met beukenzwammen en oesterzwammen, afgemaakt met een vleugje azijn. Geserveerd met krokante zoete-aardappelfriet.Lees meerCioccolata calda
Een rijke, Italiaanse warme chocolademelk. Dik, romig en perfect om jezelf mee te verwennen op koude winterdagen. Pure chocoladewellness!Lees meer‘Eend’ van knolselderij met polenta
Geroosterde knolselderij met hoisinsaus, bijna niet van eend te onderscheiden, geserveerd met gebakken polenta, frisse radicchiosalade en rode wijnsaus.Lees meerTortelloni met geroosterde-pompoensaus en salie
Tortelloni met smeuïge pompoensaus, afgemaakt met knapperige amandelen, salie en een royale strooi pecorino.Lees meerVeelkleurige hutspot
Een vrolijke twist op de klassieke hutspot door de kleurrijke wortels.Lees meerBelgische stoemp
Een heerlijke mix van aardappelpuree en seizoensgroenten, geserveerd met Belgische kaas. Comfortfood op z'n best!Lees meerDeftige Dame blanche
Chocoladesaus, geslagen slagroom, vanille-ijs, gezouten-karamelcrunch en Atsina CressLees meer