• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Word jij het nieuwe gezicht van de Belgische horeca?

Werken bij Sligro

Sligro wil uitgroeien tot dé partner van de Belgische foodprofessional. Die ambitie kunnen we natuurlijk niet waarmaken zonder gepassioneerde mensen.  
Deel jij onze gedrevenheid? Dan is er een match in de maak!

Groei mee met Sligro

Sligro is vastberaden om te groeien in België. En als medewerker groei jij mee. Wij geven je alvast alle ruimte om initiatieven te nemen en steeds naar de beste oplossingen te zoeken. Aan jou om het verantwoordelijk en slim aan te pakken. Bovendien inspireren we je elke dag. Met opleidingen, learning on the job en interne kennisdeling. Zodat jij je talenten volop ontplooit en uitgroeit tot de beste versie van jezelf.

Natuurlijk ligt passie aan de basis van alles wat je doet. Passie voor food, maar ook voor de klant. Door de klanten te ont-zorgen en altijd te doen wat je belooft, gedraag je je steeds als een echte ambassadeur van ons bedrijf. Wist je trouwens dat Sligro een onderdeel is van Sligro Food Group? Binnen de verschillende bedrijven van onze groep kan je heel wat kansen ontdekken én grijpen.

Onze kernwaarden

Bij Sligro hebben we een geheel eigen bedrijfscultuur. Ze bepaalt hoe we samenwerken én hoe we het verschil maken voor de klant.

Ondernemend met lef

​Je gelooft in groei, ziet kansen en wat nodig is. Je toont initiatief en pakt door. Met reden durf je van het gebaande pad te gaan. Je spreekt je uit en deelt je ideeën graag om zo iedereen enthousiast mee te krijgen.

Samen sterker

​Iedere collega, klant en leverancier telt voor jou. Je werkt met elkaar aan onze gezamenlijke doelen, zet samen de schouders eronder en waardeert en accepteert elkaar. Je weet dat onderlinge verschillen ons sterker maken. Samen zoek je naar beter en heb je plezier, want samen kom je verder.

Iedere dag beter

​Je hebt een gezonde ambitie. Je doet wat we afgesproken hebben en denkt mee over wat beter kan. Je probeert en leert waarbij fouten maken mag. En zo maken we Sligro iedere dag een beetje beter.

Kracht in eenvoud

​Je begrijpt waar het over gaat en doet waar het om gaat. En je bent hier duidelijk over; in woorden en daden. Naar onze klanten, leveranciers en collega’s.

Trots vanuit passie

​Passie is voor jou de basis en maakt het verschil. Voor je vak, voor goed, eerlijk en lekker eten en drinken en voor onze klanten. Waardoor je graag die extra stap zet, trots bent op onze producten en diensten en je het resultaat ervan graag deelt.

×

Solliciteren bij Sligro

Zin in een job bij Sligro? Ontdek hier onze vacatures en solliciteer meteen! Hou deze pagina goed in de gaten, want we zijn geregeld op zoek naar nieuwe collega’s.

Vind je niet meteen wat je zoekt, maar ben je wel gemotiveerd om ons team te vervoegen? Dan kan je ook spontaan solliciteren. Bezorg ons jouw cv en een sterke motivatiebrief.