Bao bun met pulled chicken

Stoombroodjes met pulled chicken

Gang
Brunchgerecht Lunchgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
15 minuten

Bereidingswijze

  1. Schil de winterwortel en snijd vervolgens in ragfijne julienne.
  2. Snijd de snackkomkommers in plakjes. Snijd de koriander en de muntblaadjes ragfijn.
  3. Maak de wortel en komkommer afzonderlijk van elkaar aan met limoensap, -rasp, gesneden koriander en munt, peper en zout.
  4. Snijd de peper in dunne plakjes. Snijd de radijsjes in plakjes.
  5. Rooster de pulled chicken in een droge pan tot deze goed warm is en licht krokant begint te worden.
  6. Verwarm de bao buns volgens de instructie op de verpakking.
  7. Vul de broodjes met de aangemaakte wortel en plakjes komkommer. Verdeel er de pulled chicken overheen en top met de groene peper, plakjes radijs, het sesamzaad en srirachasaus.

Ingrediënten

  • 4 bao buns
  • 300 g pulled chicken
  • ¼ winterwortel
  • 4 snackkomkommers
  • 4 ingemaakte radijsjes
  • 1 takje verse munt
  • 2 takjes verse koriander
  • 1 limoen
  • ¼ groene peper
  • 4 tl srirachasaus
  • 2 tl zwart sesamzaad
  • zout
  • versgemalen peper

Publicatie datum: 01 mei 2024

Gerelateerde recepten