• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

SmitVis

SmitVis is met professionele visafdelingen exclusief vertegenwoordigd in diverse Sligro zelfbedieningsvestigingen. Daarmee is SmitVis de enige visspecialist voor foodservice met een landelijke dekking, zowel qua verkoop als logistiek. Door dagelijkse aanvoer vanuit de grote visafslagen kan SmitVis vis leveren van topkwaliteit. Elke dag het beste uit de zee betekent het beste voor de ondernemer. 

Historie

1962 Jan & Wil Smit uit Volendam openen viswinkel in centrum Veghel
1970 Vooraanstaand leverancier voor horeca en instellingen
1985 Samenwerking J. Smit Vishandel B.V. / Sligro
2002 Overname SmitVis door Sligro
Heden Toonaangevende speler voor horeca en grootverbruik

DUURZAAMHEID EN KWALITEIT

Ook in de toekomst willen we van lekkere vis blijven genieten. Daarom staat duurzaamheid hoog op de agenda bij SmitVis. Niet alleen als het op de visserij zelf aankomt, maar ook binnen elke bedrijfsactiviteit. Tevens voldoet de vis van SmitVis aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij werken met een hele korte aanvoerketen.

RUNGIS

SmitVis haalt het beste uit de zee ook rechtstreeks voor jou uit Parijs. In aanvulling op het vaste assortiment wordt er twee keer per week ingekocht bij de versmarkt Rungis Marché International. Hét verscentrum van Europa. In de loop der jaren hebben we een goede relatie opgebouwd met de Parijse visspecialisten. Zo zet jij vis met een verhaal op je kaart.

VERS VAN DE VEILING

Bij SmitVis kopen wij zelf verse vis in op diverse visafslagen in Nederland zoals IJmuiden, Stellendam, Scheveningen en Urk. In alle vroegte klokt onze inkoper de mooiste verse vis die morgen al op jouw kaart kan staan. Het beste uit de zee, vers op het bord van jouw gasten.