• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Maak kennis met onze verspartners

De verspartners van Sligro

Omdat elke ambacht de nodige aandacht op vlak van kwaliteit en kennis vereist, werken we samen met verspartners Slagerijen Kaldenberg en SmitVis en voorzien we in kwalitatief, dagvers wild en gevogelte en groenten en fruit.

De versproducten worden in de beste condities aangevoerd en onderworpen aan strenge controles. Oog voor traditie, optimale kwaliteitsgarantie en respect voor het product staan daarbij telkens centraal.

Kaldenberg

Onze verspartner ‘Kaldenberg’ is sinds 1959 gespecialiseerd in het verwerken van kwaliteitsvlees voor horeca en grootverbruik. Binnen het familiebedrijf staan betrouwbaarheid, kwaliteit, duurzaamheid en service centraal.

Slagerijen Kaldenberg beschikt over een moderne productiecentrale die is gebouwd volgens de BREEAM normen voor duurzaam bouwen. Het bedrijfspand is EG erkend en FSSC22000 gecertificeerd. Kaldenberg vertegenwoordigd de slagerijen in de vestigingen van Sligro en zorgt voor de dagelijkse bevoorrading van de Sligro bezorgservices.

SmitVis

Door dagelijkse aanvoer vanuit de grote visveilingen kan SmitVis vis leveren van topkwaliteit. 

Elke dag het beste uit de zee betekent het beste voor de ondernemer. Onze specialisten zijn thuis in de horeca, zorg en grootkeuken en geven graag advies over inkoopvolume, marge en nieuwe ontwikkelingen. Zij kennen elke vis en weten wat de mogelijkheden zijn. 

HUNT

HUNT, verspartner van Sligro, is de leverancier van kwalitatief hoogwaardig wild en gevogelte voor de horeca en grootverbruikers. Hierbij staat respect voor mens, milieu en dier centraal. Het resultaat is een aanbod eerlijke, ambachtelijke producten van topkwaliteit tegen een marktconforme prijs. 

Smeding

Al meer dan 80 jaar is Smeding Groenten en Fruit een trots familiebedrijf. Ze geloven in de rijkdom van groenten en fruit en willen daar alle foodservice- en foodretailklanten elke dag weer mee verrassen.

Het hoofdkantoor en distributiecentrum van 20.000 vierkante meter vind je in het Nederlandse Sint Annaparochie. Als specialist in aardappelen, groenten en fruit selecteren ze alleen het allerbeste, rechtstreeks van de teler. Ruim 500 betrokken collega’s met een gezonde werkmentaliteit zetten zich vol enthousiasme in.