• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
winkel_8

Veelgestelde vragen

Aanmelden nieuwsbrief

Iedereen kan zich aanmelden voor een of meerdere Sligro-nieuwsbrieven.

Wil je onze nieuwsbrieven ontvangen, ga dan direct naar aanmelden nieuwsbrief.

Sligro verstuurt verschillende nieuwsbrieven om haar klanten te informeren over acties, aanbiedingen, evenementen en overig Sligro-nieuws.

Wil je onze nieuwsbrieven ontvangen, ga dan direct naar aanmelden nieuwsbrief.

Wilt je als eerste op de hoogte blijven van de aanbiedingen uit de Sligro-folder? Meld je dan aan voor onze aanbiedingenmail. Daarmee ontvang je een selectie van aanbiedingen uit onze Sligro-folder en kun je direct doorklikken naar een overzicht van alle aanbiedingen.

Wil je de aanbiedingenmail ontvangen, ga dan direct naar aanmelden nieuwsbrief.

Afmelden nieuwsbrief

Je kunt je afmelden voor een specifieke Sligro-nieuwsbrief door deze te openen in uw postvak en onderaan de nieuwsbrief te klikken op de link ‘afmelden’.

Als je geen nieuwsbrieven meer in je postvak hebt, wacht dan tot je weer een e-mail van ons ontvangt. Je kunt je dan afmelden door onderaan te klikken op de link ‘afmelden’.

Vanwege de verwerking van de afmelding kan het voorkomen dat je nog eenmaal een e-mail ontvangt. Zodra de afmelding is verwerkt ontvangt je geen e-mail meer van ons. Blijf je toch nog nieuwsbrieven ontvangen na afmelding? Beantwoord de e-mail en we helpen je graag.

Houd er verder rekening mee dat je je dient af te melden voor al onze mailingen, om helemaal geen e-mails meer te ontvangen.

Problemen met de nieuwsbrief

Vaak worden de afbeeldingen in een e-mail automatisch geblokkeerd door je e-mailprogramma. Je kunt er in dat geval per e-mail voor kiezen om de plaatjes alsnog te tonen. Of voeg ons e-mailadres mail@sligro-ispc.be toe aan de ‘lijst met veilige afzenders’ van je e-mailprogramma.

Mogelijk wordt de Sligro-nieuwsbrief geblokkeerd door de spamfilter van je e-mailprogramma. De nieuwsbrief wordt in dat geval geblokkeerd of komt automatisch in een map ‘ongewenste e-mail’ terecht in plaats van in de standaard mailinbox. Voeg in dat geval ons e-mailadres mail@sligro-ispc.be toe aan de ‘lijst met veilige afzenders’ van je e-mailprogramma.