• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Alles met ei

Met ei maak je verschillende culinaire bereidingen: van puur het basisproduct met een glocal twist tot een volledig ei-menu. Sligro helpt jou met het ontdekken van de verschillende bereidingswijzes en mogelijkheden met ei én biedt een ruim ei-assortiment met echt alle soorten eieren.

 

Eggs around the world

Een oer-Nederlands eitje van De Groene Hen, met wereldse invloeden. Van 'Scottish eggs' tot Spaanse 'Huevos a la Flamenca'. Laat je eigerechten spreken met deze wereldse bereidingen. 

Amuses met ei

Op zoek naar een amuserecept met ei? Met een van deze originele amuses zit je altijd goed! Pak bijvoorbeeld uit met bruschetta met asperge, kwarteleitjes en choronsaus.

Voorgerechten met ei

Scottish eggs, cloud eggs, Spaanse eieren of liever een recept voor gevulde eieren met een twist? Hier vind je de meest heerlijke voorgerechten in combinatie met ei.

Hoofdgerechten met ei

Van kiprouleau met eiersaus tot ramen: ei-liefhebbers halen hun hart op met een van Sligro's verbluffende recepten voor hoofdgerechten met ei. 

Exclusief, eigen merk van Sligro

De Groene Hen

De Groene Hen is de eerste in de markt die het On the way to PlanetProof-keurmerk draagt op vloeibaar en gekookte en gepelde eieren.