• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Beste kwaliteit, beste prijs

Meyerij

Een exclusief zuivelmerk, met vertrouwde topkwaliteit. Waarmee jij gegarandeerd jouw producten ook weer op hoog niveau kunt maken. En je betaalt écht minder. Een goede prijs, zodat je profiteert en tegelijkertijd presteert. 

Met een team van experts stelden we een zuivelassortiment samen. Een compleet assortiment waar alle chefs, patissiers, baristas en F&B professionals op moeten kunnen bouwen. De kwaliteitseis lag torenhoog bij het samenstellen en tegelijkertijd moest de prijs lager zijn dan je gewend bent van andere kwaliteitsspelers in de markt. Dit resulteerde in een zuivellijn van topkwaliteit, voor de beste prijs

De zuivellijn van Meyerij bestaat uit producten waar iedere foodprofessional behoefte aan heeft; van authentieke roomboter en volle opschuimmelk tot de beste room. Benieuwd naar het assortiment? 

Zuivel is de basis van bijna alles wat we maken

Zuivel. Onmisbaar in jouw vak. De basis van bijna alles wat je maakt. Daar moet je op kunnen bouwen. Geen compromissen als het om kwaliteit gaat. Maar uiteindelijk geldt voor alles uit ons vak: ervaren is geloven.

Trots van toen, ervaring van nu

Bijna een eeuw geleden was boter het product waar de handel van Sligro mee begon. De Meyerijse Kluit. Zuivel zit in onze genen, kun je dus wel stellen!

De ervaring van het eerste Exclusieve Merk dat Sligro ooit voerde hebben we gebruikt om het zuivelmerk Meyerij nieuw leven in te blazen. Met de trots van toen en de expertise van nu stelden we een compleet nieuw zuivelassortiment samen.