• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Paaspop x Sligro

Dé plek waar twee werelden samenkomen: de wereld van muziek en het eten en drinken.

STARRING

ANDRÉ HAZES * CHEF'SPECIAL * DI-RECT * DONNIE * DOUWE BOB * FLEMMING * GUUS MEEUWIS * LA FUENTE * LUCAS & STEVE * THE DIRTY DADDIES

EN NOG VEEL MEER... 

Paaspop

Het seizoen der seizoenen staat weer voor de deur: het festivalseizoen.

Je gelooft het misschien niet, maar dit jaar kan je weer samen met Sligro naar Paaspop! Dé plek waar twee werelden samenkomen: de wereld van muziek en het eten en drinken.

Een exclusieve dag voor Sligro-klanten op donderdag 28 maart, en net zo spectaculair als de rest van het Paaspop-weekend!

0 dag dagen
0 uur uren
0 minuut minuten
0 seconde seconden
×

Ik wil meer weten over:

Dans, eet, drink, geniet

Trap samen met Sligro het festivalseizoen af tijdens Paaspop op donderdag 28 maart! Je kunt hier je hart ophalen met een waanzinnige line-up gevuld met de crème de la crème van de Nederlandse muziekscène en tal van stands met het lekkerste eten en drinken te midden van een spectaculair decor. Een betere start van het festivalseizoen kan je je niet wensen!

Kom samen met ons dansen, eten, drinken en genieten tijdens Paaspop op donderdag 28 maart!

Spaaractie

Je kan sparen voor zegels vanaf donderdag 25 januari 2024 tot en met 19 februari 2024. Deze zegels krijg je op de actieproducten uit de speciale Paaspop folder.

Je hebt voor een volle spaarkaart 20 Paaspop x Sligro 2024 zegels nodig. Met een volle spaarkaart, ontvang je een voucher, geldig voor 2 tickets (mits niet eerder uitverkocht).

Lever je volle spaarkaart(-en) in bij de kassa van je dichtstbijzijnde Sligro-vestiging. Tegen een bijbetaling van € 10 ontvang je een voucher. Met deze voucher kun je vanaf 25 januari 2024 2 tickets per voucher reserveren.

Het verzilveren van de voucher kan tot en met 2 maart 2024. Nadat de spaaractie is afgelopen of het festival is uitverkocht, verliezen de spaarzegels hun waarde. Een aantal dagen voor het festival ontvang je jouw toegangstickets op het door jou opgegeven e-mailadres. 

Veelgestelde vragen

Festival

ANDRE HAZES

CHEF'SPECIAL

DONNIE

JAN SMIT

LA FUANTE

PAUL ELSTAK

THE DIRTY DADDIES

ABBA FEVER

AMMAR

BANKZITTERS

DI-RECT

FLEMMING

LUCAS&STEVE

MARCO SCHUITMAKER 

BIZZEY

DJANGO WAGNER 

DOUWE BOB

JEROEN VAN DER BOOM 

STUK 

Vanaf 15.00 uur heb je toegang tot het Paaspop-terrein, zijn alle bars en foodtrucks geopend en draaien er al verschillende DJ's bij diverse stages. Vanaf 18.00 uur start het programma. Om 00.00 uur is Paaspop afgelopen. De tijden zijn nog onder voorbehoud.

Je spaart uitsluitend voor de toegangstickets. De consumpties tijdens het festival zijn voor eigen rekening. 

Op het festivalterrein zijn kluisjes aanwezig. 

Formaten van de kluisjes: 

- Medium: 22 cm (H) x 30 cm (B) x 45 cm (D)

- Large: 36 cm (H) x 30 cm (B) x 45 cm (D)

Reserveer hier je e-locker

Bezoek jij Paaspop nog tijdens (een van de) andere dagen op 29, 30 en/of 31 maart? Dan zijn de munten die je op 28 maart hebt gekocht ook gewoon geldig! 

Nee, met alle podia en area's geopend, een bomvolle line-up en tal van stands met het lekkerste eten en drinken belooft het festival op 28 maart minstens zo spectaculair te worden als de rest van het Paaspop-weekend! 

Paaspop heeft geen minimumleeftijd. Wel moet iedereen onder de 16 jaar oud begeleid worden door een volwassene (18+). Het festival is niet specifiek ingericht voor kinderen. We raden dan ook af om met (kleine) kinderen naar Paaspop te komen.

Nee, vanuit Sligro is het niet mogelijk om tegen bijbetaling een ander type ticket te bemachtigen. 

Mensen met een beperking of handicap kunnen Paaspop bezoeken. Er zijn enkele faciliteiten speciaal voor hen ingericht.


Parkeren: er zijn een aantal parkeerplaatsen voor mensen met een beperking gereserveerd, maar deze zijn allemaal onverhard (gras). Op vertoon van een gehandicaptenkaart word je doorverwezen naar de dichtstbijzijnde parkeerkplek.
Entree: mensen met een beperking of handicap kunnen gebruik maken van de brede gasteningang. Deze herken je aan de signing.
Toiletten: het Paaspop festivalterrein heeft meerdere aangepaste toiletten. Deze bevinden zich bij de EHBO-stand naast het Apollo-podium.
Festivalterrein: het complete festivalterrein is voorzien van geasfalteerde paden of houten vlonders. Alle tenten zijn met elkaar verbonden door deze paden of vlonders en zijn daardoor goed toegankelijk voor iedereen.
Rolstoelverhoging: de Apollo-tent heeft een rolstoelverhoging. Deze vind je achteraan in de Apollo tent.

 

Het is voor de Paaspop x Sligro-dag helaas nog niet mogelijk om de camping te bezoeken. Deze is vanaf vrijdag 29 maart geopend. 

Wij zijn samen met Paaspop hard aan het werk om voor goede parkeergelegenheden en bereikbaarheid te zorgen. Hierover volgt later meer! 

Sparen

Je kan sparen voor zegels vanaf donderdag 25 januari 2024 tot en met 19 februari 2024 (mits niet eerder uitverkocht). Deze zegels krijg je bij de actieproducten uit de speciale Paaspop-folder. 

Je hebt voor een volle spaarkaart 20 Paaspop x Sligro 2024 zegels nodig. Met een volle spaarkaart, ontvang je een voucher, geldig voor 2 tickets

Deze spaaractie is geldig in alle zelfbedieningsvestigingen in
België en Nederland (incl. Sligro-M en JAVA Foodservice en De Kweker). Niet geldig via bezorging. Opgelet: er geldt een andere folder in Nederland.

Lever je volle spaarkaart(-en) in bij de kassa van je dichtstbijzijnde Sligro-vestiging. Tegen een bijbetaling van € 10 ontvang je een voucher. Met deze voucher kun je vanaf 25 januari 2024 via onze website 2 tickets per voucher reserveren. Het verzilveren van de voucher kan tot en met 3 maart 2024. Nadat de spaaractie is afgelopen of het festival is uitverkocht, verliezen de spaarzegels hun waarde. Een aantal dagen voor het festival ontvang je jouw toegangstickets op het door jou opgegeven e-mailadres. 

Let op! Je dient deze voucher(s) altijd nog te verzilveren voor tickets.
Verzilver hier je voucher.

Nee, enkel de Paaspop x Sligro 2024 spaarzegels zijn toegestaan. Nadat de spaaractie is afgelopen of als het festival is uitverkocht, verliezen de spaarzegels hun waarde.

Het is helaas niet mogelijk om te sparen voor een andere datum als de Paaspop x Sligro avond. 

Vervoer en bereikbaarheid

Met de fiets, auto of het openbaar vervoer naar Schijndel? In samenwerking met Paaspop en Pouw Vervoer is er hard gewerkt om de situatie omtrent vervoer en bereikbaarheid te verbeteren.

Kijk hieronder bij de vervoersoptie van jouw voorkeur voor alle informatie: 

Pak de bus naar Paaspop x Sligro! Vanaf 20 plekken door heel Nederland vertrekken touringcars rechtstreeks naar het Paaspopterrein. Geen zorgen over het verkeer en parkeren, laat je dagje Paaspop beginnen vanaf vertrek. Kijk HIER waar een bus bij jou in de buurt vertrekt en reserveer jouw tickets direct!

Daarnaast is er ook de mogelijkheid tot het huren van een deel- of privé-bus vanuit een locatie naar keuze, kijk HIER voor alle informatie. 

Kom je met het openbaar vervoer naar Paaspop x Sligro? Koop dan HIER alvast je ticket voor de pendeldienst vanaf de achterkant van Station Den Bosch (Magistratenlaan) of vanaf Station Eindhoven (Kennedyplein). 

Kom je met de auto? Dan parkeer je dit jaar verhard bij Autotron in Rosmalen. Vanuit hier pak je de gratis pendelbus en sta je in ongeveer 20 minuutjes met schone schoenen op het Paaspopterrein. Doordat je de drukke wegen rondom Paaspop vermijdt, is je reistijd korter. Kosten voor een parkeerticket bedragen slechts €8,-. Koop HIER alvast je parking ticket en ben verzekerd van een verharde parkeerplek!  

Kom je met de fiets of scooter? Er zijn 2 bewaakte fietsenstallingen!

- Fietsenstalling Noord (navigeer op Nonnenbos 6, Schijndel en wanneer je vlakbij Paaspop bent, volg dan de witte borden om bij de fietsenstalling te komen).

- Fietsenstalling Zuid (navigeer op Dopheiweg 5, Schijndel en wanneer je vlakbij Paaspop bent, volg dan de witte borden om bij de fietsenstalling te komen).

Dicht bij het festivalterrein is op loopafstand een Kiss & Ride-zone en een Taxihalte.

- Kom je vanuit het noordoosten, oosten of zuidoosten van Nederland (alles rechts van Schijndel), dan word je op de A50 via bebording en tekstwagens verwezen naar de juiste locatie. Volg altijd de gele borden met daarop Kiss+Ride/Taxi.

- Kom je vanuit het noordwesten, wetsen of zuidwesten van Nederland (alles links van Schijndel), dan word je op de A2 via bebording en tekstwagens verwezen naar de juiste locatie. Volg altijd de gele borden met daarop Kiss+Ride/Taxi