• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Spektakel-musical 14-18 UITVERKOCHT

Spaar van 25 april t.e.m. 13 mei 2024 mee voor all-inclusive musical arrangementen!

Ga met Sligro all-in naar spektakel-musical 14-18!

Woensdag 19 juni 2024 staat er een onvergetelijke avond op het programma voor iedereen die vanaf 25 april meedoet met de Sligro musical spaaractie.
Laat je verwennen met een all-in arrangement en de voorstelling van het jaar in het Studio 100 pop-up theater.

De musical wordt een buitengewone theaterervaring die zowel emotioneel aangrijpend als visueel verbluffend zal zijn en je nog lang zal bijblijven. Bovenal is het een eerbetoon aan de vele slachtoffers en helden van de Eerste Wereldoorlog, die hun leven riskeerden voor vrede.

×

Ik wil meer weten over:

All-in arrangement

Spaar mee voor de exclusieve Sligro voorstelling van spektakel-musical 14-18 en je bent verzekerd van een volledig verzorgde avond voor twee. Met het all-in arrangement geniet je, voorafgaand aan deze meeslepende musical, van een culinaire walking dinner met aangepaste dranken. En na afloop staat er ook een open bar voor je klaar. Kortom, een unieke avond die je altijd zal bijblijven!

We kijken alvast uit naar je komst!

Het verhaal

Spektakel-musical 14-18 vertelt het verhaal van de Eerste Wereldoorlog, gezien door de ogen van de vier boezemvrienden Jan, Fons, Albert en Kamiel.

Zij zijn samen opgegroeid in een klein Belgisch dorpje, zitten vol dromen en de toekomst lacht hen toe. Tot zij alles en iedereen moeten achterlaten om aan het front te gaan vechten. Wat op voorhand wordt aanzien als een avontuur van korte duur, mondt uit in een jarenlange nachtmerrie, waarbij hun vriendschap zwaar op de proef gesteld wordt en het contact met het thuisfront essentieel is.

Het is een aangrijpend verhaal dat je recht in het hart raakt. Een verhaal over kameraden, liefde en menselijke kracht te midden van de gruwel van een oorlog. 

Sparen voor all-inclusive tickets

Je kan sparen voor zegels vanaf donderdag 25 april tot en met 13 mei 2024. Bij aankoop van alle aanbiedingen uit deze musical spaarfolder én bij elke aankoopschijf van € 300 (excl. btw en leeggoed) in de Sligro vestigingen, ontvang je één of meerdere fysieke spaarzegels. (Niet geldig via bezorging.) Deze zegels kleef je op de spaarkaart.

Wanneer je 35 spaarzegels bij elkaar hebt gespaard, kun je de volle spaarkaart inleveren bij de kassa van jouw vestiging. Er worden dan 2 all-inclusive arrangementen gereserveerd op jouw klantnummer. 1 volle spaarkaart geeft recht op 2 all-in musical arrangementen.

Je kunt maximaal 2 volle spaarkaarten inleveren t.e.m. 18 mei 2024. Hierbij geldt het principe op = op. Niet verzilverde spaarzegels verliezen hun waarde.

Vervolgens krijg je een e-mail van ons om je tickets te bevestigen. Alle klanten dienen hun tickets te bevestigen door per kerende op deze e-mail te reageren. Ruime tijd voor de voorstelling ontvang je je tickets digitaal van ons.

Veelgestelde vragen

De actie is geldig bij de zelfbediening in de Sligro vestigingen Antwerpen, Gent en Luik. Niet geldig via bezorging.

Van 25 april t.e.m. 13 mei 2024 ontvang je bij aankoop van alle aanbiedingen in de speciale musical spaaractiefolder en bij elke aankoopschijf van € 300 (excl. btw en emballage) gratis spaarzegels. Per factuur ontvang je maximum 20 fysieke zegels aan de kassa. 

Met één ingewisselde, volle spaarkaart met 35 spaarzegels kun je een all-inclusive arrangement voor 2 personen reserveren. 

Je kan je volle spaarkaart(en) inleveren aan de kassa van jouw vestiging. Vervolgens krijg je een e-mail van ons om je tickets te bevestigen. Alle klanten dienen hun tickets te bevestigen door per kerende op deze e-mail te reageren. Ruime tijd voor de voorstelling ontvang je je tickets digitaal van ons.

Je kan maximum 2 volle spaarkaarten inleveren per klantnummer. Per volle spaarkaart kan je een all-inclusive arrangement voor 2 personen reserveren

Volle spaarkaarten kan je inleveren t.e.m. 18 mei 2024. Toegangstickets zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Hierbij hanteren wij het op = op principe.

Ja. Franstalige gasten krijgen een tablet met Franse ondertiteling ter beschikking tijdens de voorstelling. 

Nee, uitsluitend volle en ingewisselde spaarkaarten geven recht op een reservering.

Nee, de spaarzegels kun je enkel gebruiken voor de Sligro musicalspaaractie 14-18. Na de spaaractie of wanneer de musical is uitverkocht, verliezen de spaarzegels hun waarde.

Je geniet vóór de voorstelling van een volledig verzorgde walking dinner met aangepaste dranken op basis van het Sligro assortiment. Na de voorstelling is er een open bar voorzien.

Trotse partner

Als trotse partner van spektakel-musical 14-18 levert Sligro exclusief producten van topkwaliteit aan de Studio 100 cateraars. Zij zorgen op hun beurt dag na dag voor heerlijke hapjes en gerechten. Zo worden bezoekers niet alleen verbluft door de voorstelling maar ook door de catering. Wij zijn dan ook zeer fier om je te mogen verwelkomen op onze unieke Sligro musicalavond woensdag 19 juni 2024.

Mede mogelijk gemaakt door: