• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
2 december 2022

Succesvolle go-live in Sligro-ISPC Antwerpen

Vorige week is Sligro Food Group in de Sligro-ISPC vestiging in Antwerpen succesvol overgeschakeld op een nieuwe ERP omgeving met SAP als basis.

In 2020 werd de nieuwe web-omgeving gelanceerd, in het najaar van 2021 de nieuwe artikeldata-omgeving in gebruik genomen en nu is het derde grote blok live, het ERP inclusief de daarmee verbonden systemen.

Rob van der Sluijs, CFO: “Wij zien deze geïntegreerde nieuwe technische omgeving en de daarmee verwante uniforme bedrijfsprocessen als een belangrijke randvoorwaarde voor beheerste internationale groei, waarin schaalvergroting kan worden benut om de efficiency te vergroten. Wij zijn ontzettend trots op het doorzettingsvermogen en betrokkenheid van alle collega’s en partners die ons in dit traject hebben geholpen en zullen blijven ondersteunen bij de uitrol.”

De komende jaren wordt in België en Nederland locatie voor locatie overgezet naar deze nieuwe omgeving, zodat uiteindelijk de Groep op één geïntegreerd platform werkt, in uniforme bedrijfsprocessen.

Met ingang van deze maand zullen over een periode van vijf jaar de tot op heden geactiveerde kosten van € 55 miljoen  geamortiseerd worden.