• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Verse producten

De verspartners van Sligro voorzien altijd lekkere, dagverse producten. Die worden in de beste condities aangevoerd en onderworpen aan strenge controles. Oog voor traditie, optimale kwaliteitsgarantie en respect voor het product staan daarbij telkens centraal.

Vis

Bij Sligro vind je steeds de lekkerste vangst. Onze verspartner SmitVis zorgt dagelijks voor een ruim assortiment van zowel zoet- en zoutwatervissen als schaal- en schelpdieren. Dat alles met oog voor kwaliteit, duurzaamheid én herkomst.

Groenten & fruit

Onze verspartner Smeding staat garant voor het grootste aanbod aardappelen, groenten en fruit, uit binnen- en buitenland. Die worden iedere ochtend vers aangeleverd. De seizoenen bepalen het aanbod, daardoor haalt u steevast de mooiste primeurs in huis.

Slagerij

Elke dag stelt onze verspartner Kaldenberg een ruim assortiment samen van heerlijk rund-, lams-, varkens- en kalfsvlees. Met de nadruk op lokale leveranciers én specialiteiten van over de hele wereld. De producten zijn altijd van superieure kwaliteit en 100% veilig.

Wild & gevogelte

Het hele jaar door zorgt verspartner Hunt voor een ruim aanbod van wild en gevogelte, uit alle hoeken van de wereld. Tijdens het jachtseizoen voorzien we lokaal wild, direct geleverd door de jager. Fileren, portioneren en verpakken hoort uiteraard bij onze service.

Charcuterie

Traditie en ambacht vind je op de charcuterie-afdeling van Sligro. Daar liggen de fijnste vleeswaren voor je klaar. Van Ganda Ham tot Jamón Joselito of Mortadella: alle charcuterie wordt constant gecontroleerd op kwaliteit en herkomst.

Zuivel

Onze verse room, kakelverse eieren, romige boter, volle verse melk en smeuïge kazen worden geleverd door heel wat lokale boerderijen. Bovendien vind je wel 700 soorten kaas in ons assortiment: regionale specialiteiten, maar ook kazen uit Frankrijk, Spanje en Italië.