• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Gourmet

Lekker lang tafelen? Met gourmetten kun je echt alle kanten op. Van vlees tot vis en vegi. Perfect voor een gezelschap met verschillende dieetwensen. Bij Sligro vind je alle recepten en producten voor een gourmet van topkwaliteit.  Wil je meer? Met een beetje creativiteit kun je met gourmet écht uitpakken. Zie gourmetten als een bereidingsmethode. Jij bent de chef.

Vlees

Bij Sligro vind je alle versproducten voor een luxe gourmet. Ga voor gemak met de kant-en-klare gourmetschotels of pak uit met bijvoorbeeld lamskoteletjes met geroosterde venkel.

Wild & gevogelte

Wild en gevogelte mogen niet ontbreken deze lente. Probeer eens deze geroosterde eendenspies met bospeen en sinaasappel of kijk naar onze andere versproducten om het gourmetten naar een hoger niveau te tillen!

Vis

Je hoeft niet alleen met vlees aan de slag tijdens het gourmetten!  Ook met vis maak je de heerlijke creaties. Met deze argentijnse garnalenspies met geroosterde avocado en limoen gooi je gegarandeerd hoge ogen.

Groenten

Ook met groenten op de gourmet zijn de mogelijkheden eindeloos. Probeer eens deze vegan 'coquilles' met beukenzwammetjes en pastinaak.

Ook interessant

Raclette, fondue en pizzarette staan garant voor een avondvullend programma. Ga gezellig met je gasten rond de tafel om ter plekke de heerlijkste gerechten te bereiden. Even is iedereen de chef! Inspiratie nodig? Bij Sligro vind je alles wat je nodig hebt.