Arancello spritz met bloedsinaasappel

Cocktail van arancello met bloedsinaasappel en rozemarijn

Gang
Drank
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
10 minuten

Bereidingswijze

  1. Snijd van 1 bloedsinaasappel de schil af en snijd het vruchtvlees tussen de vliesjes uit. Vang het sap op.
  2. Snijd de andere bloedsinaasappel in halve plakjes. Prik aan het takje rozemarijn.
  3. Vul 4 glazen met een laagje crushed ice en voeg er de partjes bloedsinaasappel, het opgevangen sap en de arancello aan toe.
  4. Verdeel er de prosecco en het bruiswater over en leg er het takje rozemarijn op.

Ingrediënten

  • 4 borrelglaasjes arancello
  • 35 cl prosecco
  • 20 cl bruiswater
  • 2 bloedsinaasappel
  • 4 takjes rozemarijn
  • crushed ice

Publicatie datum: 01 mei 2024