Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de zalm met een vlijmscherp mes in zo klein mogelijke blokjes en schep in een kom.
Snipper de ui en de jalapeñopeper en voeg toe aan de zalm.
Schil de gember en rasp fijn. Voeg eveneens toe.
Hak de koriander fijn. Snijd de bieslook in ringetjes en houd een beetje apart. Meng de rest van de kruiden met de zalm.
Voeg de mayonaise toe en breng de tartaar op smaak met zout en peper.
Steek naar eigen inzicht rondjes uit de tortillawraps.
Verwarm de friteuse tot 170°C en laat er de tortillawraps goudbruin in bakken. Leg direct op de steel van een garde en druk goed aan met een doek, zodat halfronde taco’s ontstaan. Bak de taco’s per twee, zodat je tijd hebt om ze om de steel te vouwen. Laat uitharden.
Vul de afgekoelde taco’s met de tartaar.
Garneer met gesneden bieslook en bestrooi eventueel nog met het sesamzaad.