Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Krokante kibbeling op basis van jackfruit. Het klassieke beslagje wordt gemaakt van bloem, witbier, selderij en dille. Ook klassiek: een smaakvolle ravigottesaus om in te dippen.
Laat het jackfruit uitlekken en dep droog met keukenrol. Doe de helft van de dille samen met de selderij in een beslagkom en voeg de bloem toe. Schenk er rustig het bier bij en roer het ei erdoor met een snuf zout tot je een beslag hebt met de consistentie van (dunne) yoghurt (voeg als het te dik is nog een scheutje bier toe).
Meng de rest van de dille met de dragon, peterselie en kappertjes door de ravigotte.
Haal de stukjes jackfruit door het beslag en frituur in porties in 5 minuten lichtbruin en krokant in de olie op 170ºC. Laat uitlekken op keukenrol en serveer met het ravigottemengsel.