Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Goed gevuld, goed op smaak en goed in balans: deze paella heeft het allemaal. Van kip tot mosselen en van garnalen tot kokkels, er is voor elke tafelgenoot wat wils.
Prik de paellaschaal in met een vork en warm 5 minuten in de microgolfoven op 1000 watt. Verwijder de gare mosselen, garnalen en stukken kippendij en zet apart. Meng de paella met de sugar snaps en tomaat en verdeel over een bakplaat.
Pluk het vlees van de kip en voeg dat toe. Leg de grote garnalen op de paella en zet 5 minuten in een oven van 180ºC.
Verdeel de mosselen en kokkels erover en zet nog 8 minuten terug in de oven (of tot de mosselen en kokkels net open staan).
Voeg de apart gezette gare mosselen en garnalen weer toe en zet nog een minuut in de oven. Serveer met de rauwe zeekraal en aioli.
Ingrediënten
1,2 kilo paella Valenciana
200 g sugar snaps, in reepjes
400 g tomaat, in brunoise
4 grote rauwe, ongepelde garnalen
400 g mosselen, goed gespoeld
250 g kokkels, goed gespoeld
100 g zeekraal, eventuele harde onderkant afgesneden