Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak een specerijensiroop door het water te mengen met de suiker en specerijen. Breng aan de kook, laat 10 minuten zacht koken en daarna afkoelen. Zeef de siroop.
Doe de matcha in een kom. Verwarm de gezeefde siroop tot circa 80ºC (niet laten koken). Schenk de siroop al kloppend bij de matcha en verdeel het mengsel over 4 glazen of kopjes.
Schuim de (amandel)melk op en verdeel over de kopjes. Bestrooi met wat gedroogde bloemetjes en serveer.