Sundae met banaan en pindakaas

Sundae met banaan, bastogne, pindakaas en gezouten karamel
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Verdeel de pindakaas over 4 glazen of ijsbekers.
  2. Verkruimel er ⅔ van de bastognekoeken overheen.
  3. Snijd de banaan in plakjes en verdeel ⅔ over de koekkruimels.
  4. Schep er het ijs op.
  5. Bestrooi met de geroosterde pinda’s. de plakjes banaan en de rest van de bastogne.
  6. Besprenkel met de gezouten karamel en bestrooi met de kruiden.

Ingrediënten

  • 4 el chunky pindakaas
  • 4 bastognekoeken
  • 2 bananen
  • 8 bollen roomijs banaan
  • 2 el geroosterde pinda’s
  • 4 el gezouten karamel
  • 2 tl Salted Caramel kruiden

Publicatie datum: 18 september 2023