Mango lassi

Indiase smoothie van yoghurt, mango en kardemom
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Maal de kardemom in de vijzel of een koffiemolentje zeer fijn en zeef het poeder.
  2. Schil de mango en snijd het vruchtvlees langs de pit af. Snijd in blokjes.
  3. Doe het vruchtvlees met de gemalen kardemom in de blender en voeg er de kokosyoghurt en ijsblokjes aan toe.
  4. Draai tot een mooie smoothie en voeg eventueel nog wat ijsblokjes toe als deze te dik blijft.
  5. Maak de mango lassi eventueel in een aantal keren, afhankelijk van de grootte van je blender.
  6. Schenk in glazen en bestrooi met het amandelschaafsel en de gemalen pistachenoten.

Ingrediënten

  • 1 rijpe mango
  • 12 ijsblokjes
  • 4 kardemompeulen
  • 4 dl kokosyoghurt
  • 2 tl geroosterd amandelschaafsel
  • 1 tl grof gemalen pistachenoten

Publicatie datum: 18 september 2023