Bruschetta met hervékaas, foie royale en sinaasappel

Bruschetta met gesmolten hervékaas, foie royale en een marmelade van sinaasappel
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Snijd het briochebrood en gril het brood met een beetje olijfolie en zout en peper dit na.
  2. Snijd de kaas in vier plakken en leg deze op het brood.
  3. Strooi er wat rietsuiker overheen en brand deze goudbruin met een crème-brûléebrander.
  4. Snijd plakjes foie royale en dresseer deze op de kaas.
  5. Dresseer er een beetje marmelade tussen.
  6. Garneer het gerecht af met de bleekselderij en schaaf er wat amandel over.
  7. Opmaaktip:
  8. Presenteer de bruschetta zoals op de foto als voorgerecht bruschetta

Ingrediënten

  • 2 broodjes (½ broodje per persoon)
  • 200 g hervékaas
  • 25 g rietsuiker
  • 100 g foie royale ganzenlever/eendenlever
  • 80 g sinaasappelmarmelade
  • 1 stengel bleekselderij
  • 10 g amandel

Publicatie datum: 18 september 2023