Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Doe de ketjap, sambal en goela djawa in een pan en laat op lage stand 10 min rustig inkoken tot het nog wat stroperig is. Frituur de nuggets in circa 4 minuten goudbruin in de olie op 170ºC. Laat uitlekken.
Schep de nuggets op een schaal en schenk de sticky ketjap erover. Garneer met de emping en serveer.
Ingrediënten
150 ml ketjap semarang
1 el sambal badjak
100 ml goela djawa (vloeibaar)
12 vegetarische nuggets
2 liter frituurolie
1 handje gefrituurde emping, gebroken tot grove kruimels