Tostado met bonenspread en pulled chicken

Tostado met bonenspread, tomatensalsa, ananas en pulled chicken
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Frituur de tortilla's in neutrale olie tot ze mooi goudbruin en krokant zijn. Laat goed uitlekken op keukenpapier en houd apart.
  2. Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in fijne blokjes. Snijd de steeltjes van de koriander zijn fijn, meng met de tomaat en breng op smaak met de chipotle peper. Verfris met limoensap en -rasp.
  3. Maak de ananas schoon en snijd in mooie blokjes.
  4. Smeer de krokante tortilla's in met de bonenspread en verdeel er de ijsbergsla over.
  5. Verwarm de pulled chicken in een pan en verdeel vervolgens over de sla.
  6. Strooi er de ananas en de bosui over en lepel er een beetje tomatensalsa over.
  7. Garneer met de topjes koriander, gesneden bosui en enkele partjes limoen.
  8. Serveer er rest van de salsa apart bij.

Ingrediënten

  • 4 maistortilla's
  • 4 tomaten
  • 2 theel. chipotle pepers (63737 - 3320390)
  • ⅛ verse ananas (84766 - 4880287)
  • 6 eetl. bonenspread (63742 - 3100188)
  • 400 gram pulled chicken
  • 2 stuks limoen
  • 8 takjes verse koriander
  • ½ zakje gesneden ijsbergsla
  • 1 stengel bosui (in fijne ringetjes gesneden) (639354 - 4727056)

Publicatie datum: 18 september 2023