Smørrebrød met graved lachs

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Kook de kwarteleitjes 5 minuten in kokend water, laat schrikken en pel voorzichtig. Snijd doormidden. 
  2. Schaaf de radijsjes dun op de mandoline en leg enkele minuten in ijswater. 
  3. Maak 4 mooie roosjes van de gemarineerde zalm.
  4. Smeer de crackers in met de hüttenkäse en kruid met zout en versgemalen peper. 
  5. Leg er de roos van zalm op en verdeel er de uitgelekte radijsjes en kwarteleitjes langs. 
  6. Garneer met de tobikokaviaar.

Ingrediënten

  • 4 crackers
  • 8 plakjes gemarineerde zalmfilet
  • 2 radijsjes
  • 6 kwarteleitjes
  • 4 flinke el hüttenkäse
  • 4 tl rode tobikokaviaar
  • zout
  • versgemalen peper
  •  

Publicatie datum: 18 september 2023