Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Strooi voor circa 700 g pastadeeg 400 g pastabloem in een bergje op het werkblad of in een grote kom. Maak een kuiltje in het midden en breek er 4 eieren in. Voeg 2 Strooi voor circa 700 g
pastadeeg 400 g pastabloem in een bergje op het werkblad of in een grote kom.
Maak een kuiltje in het midden en breek er 4 eieren in. Voeg 2 extra eidooiers toe. Meng van binnenuit de bloem met de eieren en kneed uiteindelijk alles door elkaar.
Strooi voor circa 700 g pastadeeg 400 g pastabloem in een bergje op het werkblad of in een grote kom. Maak een kuiltje in het midden en breek er 4 eieren in. Voeg
2 extra eidooiers toe. Meng van binnenuit de bloem met de eieren en kneed uiteindelijk alles door elkaar.
Kneed het deeg even door en verdeel het in porties. Rol het deeg met de machine (of eventueel met de hand) uit tot plakken van circa 3 mm. Bestuif tegen het plakken regelmatig met bloem of
griesmeel en laat de plakken af en toe even rusten zodat het deeg wat ontspant.
Verwerk het deeg verder naar wens.
Tip:
Deeg dat je overhebt, kun je invriezen. Het bewaart tot twee maanden in de vriezer. Laat het deeg in de koeling ontdooien.