Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Breng de melk, glucosestroop, kristalsuiker en het water aan de kook.
Voeg de chocolade toe en mix tot een homogene massa.
Laat de basis terug koelen op ijswater.
Draai op in de ijsturbine.
Tip: Je kan ook een kant en klare sorbet of ijs gebruiken!
Voor warme crumble van framboos en noten:
Maak de crumble. Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de boter in stukjes. Meng de boter met je handen met de suiker en een snuifje grof zeezout. Voeg de bloem toe en kneed tot een kruimelig deeg. Hak de amandelen en hazelnoten grof en meng ze onder het kruimeldeeg.
Meng de frambozen met de confituur en verdeel ze over 4 kleine vuurvaste schaaltjes.
Brokkel het crumble erover en bak 30 minuten in de oven.
Afwerking:
Laat de crumble licht afkoelen.
Werk af met de chocolade sorbet, poeder van gevriesdroogde frambozen en Basil cress.