Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng de ui met het citroensap en zout naar smaak. Schil de aardappelen en snijd in blokjes. Kook ze in 10 minuten gaar, giet af en prak de vindaloo-pasta erdoor. Verhit de olie en bak hierin het komijnzaad met de spinazie gedurende 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
Leg een casinoboterham op een plank. Bestrijk met 15 gram mangochutney. Verdeel het aardappelmengsel erover, daarover de spinazie en daarover de komkommer. Bestrooi met de helft van de geraspte kaas.
Leg er een boterham op en bestrijk met 15 gram mangochutney. Beleg met de biet, de blaadjes van 2 takjes koriander en de helft van de rode ui. Bestrooi met de rest van de kaas en leg de derde boterham erop. Bestrijk de boterham met de helft van de boter, keer om en bestrijk de andere kant met de overige boter. Gril de sandwich in 6 minuten goudbruin in een grillijzer.
Meng intussen de barbecuesaus met de sriracha en de rest van de mangochutney. Serveer de sandwich met deze saus en de overige rode ui gemengd met de overige koriander.