Pulled pork burger

Dry-aged burger met coleslaw en pulled pork
Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Bereid de barbecue voor met een directe zone van 200˚C.
  2. Maak de rode kool aan met de yoghurt en de azijn, kruid met zout en peper. Laat even staan. 
  3. Maak de pulled pork aan met barbecuesaus en verwarm rustig in een steelpan.
  4. Snijd de hamburgerbroodjes doormidden en grill ze op de barbecue.
  5. Grill de hamburgers aan beide kanten tot ze mooi gekleurd zijn en binnenin à point.
  6. Maak de avocado schoon en snijd in plakken.
  7. Dresseer de coleslaw op het broodje en leg er de burger op met een lepeltje barbecuesaus.
  8. Leg er de plakken avocado op en verdeel er de pulled pork over. 
  9. Leg er tenslotte de bovenzijde van het broodje op. 

Ingrediënten

  • 4 hamburgerbroodjes
  • 4 dry-aged hamburgers
  • 200 g pulled pork
  • 200 g gesneden rode kool
  • 2 el yoghurt
  • 1 el appelciderazijn
  • barbecuesaus
  • 1 avocado
  • zonnebloemolie
  • versgemalen peper
  • zout

Publicatie datum: 18 september 2023