IJscoupe tropical

Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Verdeel de passievruchtenpuree over 4 mooie tumblers.
  2. Maak de mango en de ananas schoon en snijd in lange plakjes. Bewaar een beetje van het loof van de ananas als garnering.
  3. Schep in iedere tumbler 3 bolletjes van de sorbet en steek er de ananas en de mango langs.
  4. Spuit er een mooie rozet slagroom bij en lepel er het vruchtvlees van de passievrucht over.
  5. Steek er 2 blaadjes van de ananas in en garneer tenslotte met de meringuestukjes.

Ingrediënten

  • 12 bolletjes mangosorbet 
  • 1 mango 
  • ⅙ ananas
  • 8 eetl. passievruchtenpuree 
  • slagroom met suiker spuitbus 
  • 1 passievrucht
  • 4 theel. meringuestukjes 

Publicatie datum: 18 september 2023