Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
meng de mosterd met de honing, 2 takjes geriste tijm en een scheutje azijn. Ontvlies de lamsrack en smeer in met de marinade. Laat 4 uur marineren
verwarm de barbecue voor tot 225 °C. Gril de lamsrack aan en plaats vervolgens een hitteschild. Laat de temperatuur zakken naar 150 °C en gaar het vlees indirect verder tot een kerntemperatuur van 52°C. Neem van het rooster, pak in met aluminiumfolie en laat even rusten
kook ondertussen de gnocchi af volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en laat goed uitlekken. Besprenkel met een beetje olijfolie
fruit in een scheutje olie de gesneden pancetta aan met 1 teentjes knoflook en de gesnipperde ui. Voeg de gnocchi en de in vieren gesneden kerstomaatjes en tijm toe. Laat stoven tot de tomaatjes zacht zijn. Kruid met peper en zout
maak de venkels schoon en blancheer beetgaar. Halveer de venkels, leg in een gietijzeren pan en schenk er een flinke scheut olijfolie overheen. Voeg de rasp van sinaasappel en de knoflook toe en kruid met zout en peper. Plaats op het grillrooster en laat rustig garen. Blus af met het sinaasappelsap
haal de asperges uit het vacuüm, laat de streng kerstomaatjes heel. Voeg een beetje olijfolie toe en gril op 225 °C rechtstreeks op het rooster, kruid met zeezout
doe de rode wijnsaus in een steelpan, voeg de salie toe en laat rustig trekken
trancheer de lamsrack en serveer de koteletjes met de venkel, tomaat, gnocchi en asperges. Schenk er de saus langs.