Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
schil 1 komkommer en de appel en snij in grove stukken
laat de gekookte rode bieten uitlekken en snijd in grove stukken. Schil de avocado en snijd in stukken.
doe de komkommer, het teentje look, de appel, de rode biet en de avocado samen met het rode bietensap en een scheutje sushiazijn in de blender. Voeg een snuifje zout, een scheutje tabasco, een scheutje Worchestershiresauce en een scheutje olijfolie toe. Mix tot een gladde soep en plaats in de koeling
snijd de radijzen, ½ komkommer en de chioggia biet in brunoise.
doe de brunoise van radijs, komkommer en chioggia biet in een mengkom, voeg een scheutje witte wijnazijn en een scheutje olijfolie toe. Meng alles door elkaar en laat marineren
serveer de koude gazpacho met enkele lepels radijs-komkommer-chioggia biet salade in een diep bord of kommetje
werk af met enkele druppels olijfolie en takjes ghoa cress.