Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
schil de wortel, snijd in dunne plakjes en fruit aan in een beetje roomboter. Voeg de grof gehakte walnoten en zilveruitjes toe en fruit nog 5 minuten aan. Neem van het vuur en meng met het stoofvlees
vet 4 ronde steekringen in met een beetje boter. Steek 4 grote plakken van het deeg uit en bekleed er de binnenkant en de bodem van de ringen mee. Vul met het stoofvlees en dek af met een passend plakje deeg
smeer de bovenkant van het deeg in met een beetje losgeklopt ei en plaats in de voorverwarmde oven
bak in ongeveer 15 minuten goudbruin en gaar. Laat iets afkoelen en haal voorzichtig uit de vorm.