Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Bestrijk de plakken aubergine en courgette met olie. Gril ze in een hete grillpan tot ze gaar zijn. Keer regelmatig. Laat ze afkoelen. Laat de paprika uitlekken.
Bak de tortilla’s in een droge koekenpan. Laat ze afkoelen met een theedoek erop, zodat ze (weer) zacht worden.
Bestrijk de tortilla’s met hummus, verdeel de aubergine, courgette en paprika erover en bestrooi met munt, koriander en rucola. Schep er wat muhammara op en flink wat versgemalen peper.
Rol ze op in bakpapier, vouw de zijkanten van het papier om, bind alles op met keukentouw en snijd iedere rol met een scherp mes doormidden. Eet zo vers mogelijk.
Tip
Maak de vegan lunchbox af met vers fruit en rauwkost, geef er een bakje groentenchips bij.
Ingrediënten
1 aubergine, in de lengte in plakken van ½ cm
1 courgette, in de lengte in plakken van ½ cm
3 el olijfolie
½ potje geroosterde paprika (geel en rood) (300 g)