Bospaddenstoelen, gnocchi, Parmezaanse kaas en hazelnoten

Gestoofde paddenstoelen met romige gnocchi, Parmezaanse kaas en gebruineerde hazelnoten
Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Borstel de paddenstoelen.
  2. Kook de gnocchi maximaal 2 minuten, giet af en laat afkoelen op een theedoek. 
  3. Smoor de sjalotten en knoflook, doe de paddenstoelen erbij en bak droog. 
  4. Doe de gnocchi bij het paddenstoelenmengsel.
  5. Giet er kookroom bij en laat reduceren. 
  6. Rooster ondertussen de hazelnoten in de oven circa 10 minuten op 170 °C. 
  7. Wanneer de room gaat binden doe er Parmezaanse kaas en dragon bij. 
  8. Breng op smaak met peper en zout.

Ingrediënten

  • 250 g bospaddenstoelenmix
  • 200 g gnocchi
  • 100 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 50 g hazelnoten
  • 2 gesnipperde sjalotten
  • 120 ml kookroom
  • 3 takjes dragon
  • 2 tenen knoflook
  • peper en zout

Publicatie datum: 18 september 2023