Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
1. Bak de broodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ze in de lengte in, maar niet door.
2. Verhit 2 el zonnebloemolie en bak hierin de uien op middelhoge stand 15 minuten tot ze gaar zijn en lichtbruin. Bestrooi met currypoeder.
3. Meng intussen de jalapeño met de salsa en verse koriander.
4. Verhit de overige olie in een grote pan en bak hierin de ribeye op hoge stand kort aan beide kanten. Snijd het vlees in reepjes en bak nog even door. Meng de gebakken uien en de kaas erdoor en laat de kaas smelten. Breng op smaak met peper en zout en verdeel alles over de broodjes.