CHERRYBOMB MET CUPIDOSCHUIM

Aantal Personen
6

Bereidingswijze

  1. Meng 100 ml melk met de chocoladecallets en kersensiroop. Verwarm deze met de stoompijp van een espressoapparaat tot maximaal 65ºC tot de chocolade is gesmolten.
  2. Roer dan de rest van de melk en de eidooier erdoor. Schuim op tot een stevig, roze cappuccinoschuim.
  3. Maak een swirl van chocoladesiroop aan de binnenzijde van een mooi glas. Giet hierin de espresso en voeg voorzichtig de amarena-kers toe.
  4. Top het glas af met het cupidoschuim. Garneer met de kersenbonbon en bestrooi met de roze peper.

Ingrediënten

  • 200 ml opschuimmelk of volle melk
  • 20 g witte chocoladecallets
  • 30 ml kersensiroop
  • 1 eidooier
  • chocoladesiroop
  • 1 sterke espresso
  • 1 amarena-kers
  • 1 kersenbonbon met steel
  • 1 g roze peperkorrels (fijngemalen)
  •  

Publicatie datum: 18 september 2023