Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng het ijskoude bruisende water met de tempurabloem. Zorg voor een mooi dun beslag. Voeg de zwarte sesamzaadjes toe.
Verwijder de schil en pit van de avocado, snij elke avocado in 8 partjes. Haal de partjes met behulp een keukenpincet door het beslag en bak ze 3 minuten op 180°C. Laat uitlekken op keukenpapier en serveer direct.
Soja dashi dip: Breng alle ingrediënten samen aan de kook en laat iets indikken.
Serveer de saus in een schaaltje en de tempura van avocado op een houten plateau met vetvrij papier.