Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng alle ingrediënten voor de vulling met 10 gram zout. Maak een klein testballetje en bak gaar. Proef of de vulling op smaak is, voeg eventueel meer zout en peper toe. Zet de vulling 1 uur in de koelkast om te rusten.
Leg de vulling op de gyozavellen, maak de randen vochtig met water en vouw de gyoza dicht tot een dumpling.
Verwarm een scheutje zonnebloemolie in een koekenpan met deksel op middelhoog vuur. Leg de gyoza per 6 in de pan en voeg een bodem water toe.
Leg het deksel op de pan en laat 4 minuten stomen. Voeg tussentijds water toe als de vulling nog niet gaar is.
Bak de gyoza zodra ze gaar zijn krokant in wat zonnebloemolie. 6. Serveer met een Asian-style balsamico (3 delen balsamico en 1 deel soja).
Ingrediënten
Vulling:
1 kg gemalen varkensnek (bij voorkeur van het Mangalitza-varken)