Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Breng het water met de rijstwijn, de rijstazijn en de suiker aan de kook. Voeg de shiso purple toe en laat 5 minuten trekken.
Zeef het vocht, voeg de agaragar toe en breng op nieuw aan de kook. Laat 1 minuut doorkoken en giet dun uit op een plateau. Laat het geheel opstijven en steek er dan cirkels uit in twee verschillende groottes.
Rol van de geitenkaas 16 bolletjes, maak er 4 wat groter dan de rest. Rol de bollen geitenkaas door het algenpoeder heen, zodat deze goed bedekt zijn.
Leg een kleine cirkel van de gelei op het bord en leg er de grootste bol geitenkaas op. Dek af met een grote cirkel gelei.
Spuit kleine dopjes van de mayonaise rondom de 'ravioli' van geitenkaas en dresseer er de kleine bolletjes geitenkaas tussen.
Verkruimel de zeewiersnacks en strooi over het gerecht. Garneer ten slotte met de zeebanaantjes.