High wine: gepofte wortel, crème van geitenkaas en notencrumble

Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Snijd de sinaasappel in stukken en rol samen met de wortel in aluminiumfolie.
  2. Pof in een oven van 180°C voor 45 minuten. Laat afkoelen.
  3. Pel de wortel en snijd in 4 stukken.
  4. Roer de geitenkaas met de yoghurt glad en breng op smaak met peper en zout.
  5. Hak de noten en breng op smaak met sumak.
  6. Plet de wortel een beetje en garneer met de geitenkaas en de crumble.

Ingrediënten

  • 1 zandwortel
  • 1 sinaasappel
  • 2 eetlepels zachte geitenkaas
  • 1 eetlepel Griekse yoghurt
  • 2 eetlepels gemengde noten
  • ½ theelepel sumak

Publicatie datum: 18 september 2023