Waldorf salade

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Neem de 4 buitenste stelen van de bleekselder en schil ze. Ontdoe ze ook van de draden, welke je er na het schillen makkelijk kan uittrekken.
  2. Blancheer de stelen kort in kokend water en koel direct terug in ijswater.
  3. Snijd de overige bleekselder in zeer fijne plakjes.
  4. Meng de knolselder-julienne met de mayonaise en breng op smaak met peper en zout.
  5. Vul nu een stengel bleekselder met de knolseldersalade en garneer af met de walnoten, rozijnen, flinterdunne schijfjes appel en rauwe bleekselder.

Ingrediënten

  • 1 bleekselder
  • 1 appel
  • 4 eetlepels walnoten
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 4 eetlepels rozijnen
  • 300 gram knolselder-julienne

Publicatie datum: 18 september 2023