Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
. Smelt de chocolade au bain-marie. Haal van het vuur en roer er de wodka en het ananassap door. Laat afkoelen.
Verdeel de chocoladedrank over 4 hoge glazen.
Vul de glazen af met ijsblokjes tot aan de rand van het glas.
Schenk heel voorzichtig de kokoslikeur via het ijs op de chocolade drank (alleen als je voorzichtig schenkt vormen zich twee lagen).
Bak 100 g gerookt spek uit tot het krokant is. Zeef de spekjes en dep ze vervolgens goed droog met keukenpapier. Laat afkoelen en maal fijn in een kruidenmolentje of keukenmachine
Top de cocktail af met het spekpoeder.
Tip: gebruik kleine en stevige ijsblokjes en geen crushed ijs of ‘gewone’ ijsblokjes. Hak blokjes uit de ijsblokjesmachine bijvoorbeeld even iets kleiner.