Tarte Tatin met walnoten

Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op de aangegeven temperatuur van de tarte tatins en bak deze af volgens de instructies op de verpakking. 
  2. Rooster ondertussen de walnoten in een droge koekenpan op een middelhoog vuur tot ze licht beginnen te kleuren en blus dan af met de ahornsiroop of de honing. 
  3. Laat mooi karamelliseren, ze mogen echt een goudkleurig laagje rondom hebben.
  4. Schep op een velletje bakpapier en laat iets afkoelen en uitharden. 
  5. Dresseer de tarte tatin op een bord en beleg met de gekaramelliseerde walnoten. 
  6. Schep er een mooie bol van het ijs op en garneer met de atsina cress.

Ingrediënten

  • 4 st. Tarte Tatin (28519)
  • 4 eetl. Daendels walnoten (908096)
  • 2 eetl. honing of ahornsiroop
  • 4 flinke bollen Sanissimo walnoot-ahornsiroop roomijs (497529)
  • enkele takjes atsina cress (884522)
  • ½ bosje dille (579782)
  • 75 gram roomboter (100148)

Publicatie datum: 18 september 2023