Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de augurken in de lengte in dunne, lange plakken.
Hak de topjes van de dille grof.
Snijd de broodjes in de lengte doormidden en beleg zeer rijkelijk met de pastrami.
Verdeel er de gesneden augurk en de dille over en leg er het kapje van het brood op terug.
Verwarm een flinke klont roomboter in een anti-kleefpan tot deze begint te kleuren en bak er aan beide kanten de belegde broodjes in tot ze mooi goudbruin en krokant gebakken zijn. Reken hiervoor zo’n 3-4 minuten per kant.
Dresseer op een broodplank en bestrooi nog met wat dille.