• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
snacks, sauzen, frituurvet & margarine

Kern

Kern is het merk achter maar liefst 56 soorten snacks, 34 sauzen, 8 soorten frituurvet en 4 soorten margarine. Een merk dat bekend staat om zijn complete aanbod en kwalitatief hoogwaardige producten.

Kern houdt het daarbij graag simpel en waarborgt de vertrouwde smaken van zowel de snacks als de frituurvetten, margarine en sauzen, zodat uw gasten keer op keer van dezelfde smaak kunnen genieten.

Kern: kwaliteit en smaak

Sligro is de exclusieve aanbieder van de producten van Kern. Inmiddels maken veel frituren, broodjeszaken en andere horecagelegenheden gebruik van de producten. Dat is niet alleen te danken aan de hoge kwaliteit en herkenbare smaak, maar ook aan de bijzonder scherpe prijs van de producten.

Frituursnacks

De bezoekers van uw frituur of broodjeszaak verwachten een snack met een vertrouwde, authentieke smaak. Met de frituursnacks van Kern komt u tegemoet aan deze verwachting.

Kern biedt onder andere frikandellen, hamburgers, bitterballen, mexicano's en loempia’s. Het assortiment bestaat zowel uit producten met gemengd vlees als snacks met alleen kip, varkens- of rundvlees.

Sauzen

Geen frietje of broodje is compleet zonder lekkere saus. Kern biedt 42 verschillende sauzen, waaronder Belgische mayonaise, ketchup, tartaar, currysaus, mosterd enz. Vertrouwde smaken, bereid volgens authentiek recept.

Bij Sligro vindt u verschillende verpakkingen: van emmers tot knijpflessen en sauzen in zakjes.

Frituurvet

Kern biedt verschillende varianten frituurvet.

De plantaardige variant heeft een stabiele kwaliteit en is verkrijgbaar in een doos met vier plakken. Dit vet heeft een transvetzuurgehalte lager dan 5 procent.

Het vloeibare, Neutraal-frituurvet is verkrijgbaar in een emmer en can, met een transvetzuurgehalte lager dan 3 procent.

Ook de vloeibare Super-frituurvetten zijn verkrijgbaar in handige emmers en cans. Ze zijn vooral bijzonder rijk aan onverzadigde vetzuren, met een transvetzuurgehalte lager dan 1 procent.

Het Premium-frituurvet heeft dezelfde eigenschappen als Super-frituurvet, maar gaat langer mee.

Margarine

Margarine is onmisbaar in de keuken. Om op brood te smeren bijvoorbeeld of bij de bereiding van gerechten.

Kern biedt verschillende soorten margarine voor de horeca. Variërend van kleine cupjes om te serveren bij een mandje brood tot grootverpakkingen.