De Groene Hen

De Groene Hen draagt op het gehele assortiment het On The Way to Planetproof-keurmerk. Dit zorgt ervoor dat De Groene Hen een bewuste keuze is. De energie in de stallen wordt groen opgewekt en de kip kan haar natuurlijke gedrag vertonen. Dat zorgt uiteraard voor de beste eierproducten.

De Groene Hen voorziet in zowel convenience-artikelen zoals vloeibaar eigeel of vooraf gekookte en gepelde eieren als in verse eieren. Dat maakt kiezen voor de Groene Hen een eitje!

De Groene Hen is beter voor kip, kwaliteit en klimaat.

Waarom De Groene Hen eieren?

Het assortiment van De Groene Hen

Meer over De Groene Hen eieren

On the way to PlanetProof

De productie van eieren gaat gepaard met een grote impact op ons milieu. Boeren wie On the Way to PlanetProof gecertificeerd zijn, beperken deze impact.  Ze zijn namelijk ambitieus op het gebied van energie, klimaat en dierenwelzijn. Ben jij ook bezig met het BEWUST inkopen van jouw producten? Kies dan voor De Groene Hen, een bewuste en simpele keuze.

Eerlijk & Heerlijk

Met ons assortiment Eerlijk & Heerlijk helpen we je wegwijs te worden in de wereld van duurzame food en non-food producten. En een verantwoorde keuze te maken. Een product valt onder Eerlijk & Heerlijk wanneer het een erkend keurmerk draagt. Dit assortiment is te herkennen aan het groene blaadje.

De Groene Hen eieren maken het verschil

Teun Bakker, Culinair adviseur Sligro Leiden “Ik kies graag voor onalledaagse combinaties in de keuken, zoals de combinatie van hartig en zoet. De producten van De Groene Hen gebruik ik graag. Zo is het eigeel een uitstekende basis voor een sabayon. Het eiwit blijft stevig staan en leent zich uitstekend voor meringues of een mooie mousse. En het is een verantwoorde keuze."