Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Schil de asperges en snijd er de harde onderkant af. Kook de asperges beetgaar in gezouten water. Neem uit het vocht en laat afkoelen.
Snijd de korst van het brood en snijd er 4 rechthoekige balkjes van.
Snijd 4 asperges in de lengte doormidden en snijd even lang als het brood.
Snijd van de gerookte paling plakjes ter grootte van het brood.
Snijd van een deel van de appel mooie staafjes en snijd de rest in kleine blokjes.
Snijd de rest van de gerookte paling en de witte asperges fijn en meng met de blokjes appel.
Snijd de kervel ragfijn en meng met de salade. Maak lekker aan met crème fraîche en kruid met zout en peper.
Verwarm in een ruime bakpan een klontje roomboter en bak er op laag vuur de toast aan alle kanten in tot deze rondom mooi goudbruin en krokant is geworden.
Verdeel de salade over de toast en leg er de plakjes paling en witte asperge op.
Schep de crème fraîche in een spuitzakje. Spuit dotjes op het gerecht en garneer met de staafjes appel en eventueel de borage cress of topjes kervel.