Hartig wentelteefje

Hartig wentelteefje met burrata en bacon

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
10 minuten

Bereidingswijze

  1. Klop de eieren los in een kom en voeg de melk en het vanille-extract toe. Meng goed.
  2. Verhit een eetlepel roomboter in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
  3. Dompel elke plak briochebrood kort in het eimengsel (let op: niet te lang)
  4. Bak de wentelteefjes aan beide kanten goudbruin, ongeveer 2-3 minuten per kant.
  5. Strooi de kaas er overheen en plaats ze voor 3 minuten in een oven van 180 graden.
  6. Leg een wentelteefje op elk bord en beleg met wat plakjes bacon en wat stukjes burrata.
  7. Stapel hier nog een wentelteefje bovenop en top dit af met een mooi stuk burrata bovenop.
  8. Besprenkel de wentelteefjes royaal met ahornsiroop.
  9. Garneer met fijngehakte bieslook.
×

Ingrediënten

  • 8 dikke plakken Lamber briochebrood
  • 2 eieren
  • 100 ml melk
  • 1 tl five spice kruiden
  • 1 el roomboter
  • 50 gram Geraspte kaas
  • 8 kleine bolletjes Burrata
  • 12 plakjes Streaky bacon
  • Bieslook
  • Ahornsiroop

Publicatie datum: 04 februari 2025