Pisco Sour

De Pisco Sour is een klassieke Peruaanse cocktail gemaakt met Pisco, limoensap en rietsuiker. Het heeft een verfrissende en fruitige smaak en wordt vaak geserveerd met ijs en een schijfje limoen.
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Doe de pisco, vers limoensap, suikersiroop en eiwit in een cocktailshaker.
  2. Voeg de ijsblokjes toe en schud krachtig gedurende 10-15 seconden om alles goed te mengen.
  3. Zeef de cocktail in een gekoeld glas zonder ijs.
  4. Voeg 2-3 druppels Angostura bitters toe op de cocktail.
  5. Garneer met limoen en serveer direct.

Ingrediënten

  • 50 ml Pisco
  • 35 ml vers limoensap
  • 15 ml suikersiroop
  • 35 ml eiwit
  • 4 ijsblokjes
  • Angostura Bitters
  • Optioneel: kaneel

Publicatie datum: 18 september 2023